[KPOP] K-POP 2022討論區 (48)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
正群分享~ 愛Gfriend, Viviz既入
https://t.me/gfriendcum

好重p 圖痕跡,自從睇過某季節嘅學生相,就知童年照可以p圖
睇得出你好能酸。
好柒...
嗰篇導狗JYP潮文可以應用落佢身上
所有JYPE團佢都出盡力anti
一半一半啦,上次我同佢食飯,佢同我講佢鍾意黃鉉辰,我嬲到反枱走人。
Puti,Puti,Puti

屌打Miss A Momoland CLC
MissA拎過大賞
唔知仲可以keep幾耐
依家郁啲紅少少嘅團就破百萬

IZ*ONE ITZY屌打aespa Fin.K.L
IVE屌打T-ara mamamoo Apink
(G)I-DLE屌打WJSN 2NE1
LE SSERAFIM 屌打AOA Lovelyz
剩係咪嘴嗰隊姐
其實好懷疑嗰啲銷量堅定流,bp都出道三四年先一張專過百萬,宜家啲團出道一年就已經首週過百萬
但當年twice有好多海外銷量冇計到
KARA將11月完整體回歸
RBW19日表示:「KARA將於11月發表出道15週年紀念專輯」。
KARA的完整體專輯是繼2015年5月發行的迷你7輯《In Love》之後時隔7年發行的專輯。 不僅是樸奎利、韓勝妍、許英智,還有2014年退出的鄭妮可和姜智英也加入其中,作爲5名成員一起的完整體專輯,意義更加重大。

可惜荷拉已經唔係度
點解歐美白人普遍識得K-Pop但唔識得Cantopop?

https://lih.kg/3149984
依家啲公司已經瞄準埋團內毒唯鬥爭出單封
賣到平一平又可以做高個數出大字報
ive aespa啲專勁平
sm係咪為咗保護gigi唔出單封,話晒當年rv都係頭幾個出單封嘅團
認真twice啲日專咁貴都銷量咁高算唔算勁?
bp單封咪又係咁上下價
唔開咪 唔出單封 唔出官方定位
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞