[KPOP] K-POP 2022討論區 (48)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
2016年至今韓國音源榜單週冠All Kill匯總
CIRCLE/Melon/Genie/Flo/Bugs/YoutubeMusic/Apple Music/Spotify

2016 GFriend 時間流逝 (×2)
2016 TWICE CHEER UP (×2)
2016 BLACKPINK WHISTLE (×2)
2016 I.O.I Very Very Very
2016 TWICE TT (×2)
2017 TWICE KNOCK KNOCK
2020 BLACKPINK How You Like That
2022 (G)I-DLE TOMBOY
2022 newjeans Attention
2022 IVE After LIKE (×2)

cr.瀟灑光光
irene對隊友好好都可以對____
點解一樣都係賣過百萬張專
其他唔係第二日飛出 top 200 就直接not in
你地班撚樣淨係買專唔聽歌架?
計漏Aespa
你講緊男團?男團fans出名買得
Sneakers 百萬銷量
SULLYOON換LIZ啦,
都需要有人平衝一下張元英D人氣
女團都係
免費仔仲少人過比錢既人
咩世界
冇呀
itzy aespa ive呢啲百萬銷量女團仲喺melon top 100
點解要換Liz
太肥
我講緊spotify
要避開IVE既團仲敢爭?
個漏洞太大
換走Liz 咪全隊一個識唱歌既人都無
平衡牙瑛體重囉
榴璉 說好的拳打bp腳踢ive呢
sullyoon係現今三個門面級主唱其中之一
I大
負皮咗你
Hanteo好似未到70萬
Spotify國際榜,太大競爭掛
ms炒咗十年都冇跌過價好保值
見啲新粉收近期啲嘅五六巡md都仲要高價收返cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞