[KPOP] K-POP 2022討論區 (48)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
LIZ係連登kpop公海最喜愛IVE成員啊

?
68萬

aespa 137萬
IVE 118萬
404 not found
:NMIXX首歌好難聽呀
:聽吓先(收聽人數+1)
:真係好難聽呀!(知名度+1)
下次出返首正常少少
:好聽咗喎!(稱讚+1)
聽聽吓覺得人又幾正
:禾稈冚珍珠(稱讚)
介紹畀朋友(收聽人數+1)(知名度+1)
低開高走,黑紅都係紅
唔 update
原來 aespa 今日過咗140萬
Sullyoon唱歌好聽好多
等我po ig story先
Idol Groups songs with most weeks on MelOn Top 10 history:

1. @BTS_twt, Dynamite — 36
2. @aespa_official, Next Level — 27
3. @IVE_twt, LOVE DIVE — 24**
4. @G_I_DLE, TOMBOY — 23
5. @YG_GlobalVIP Lies, @BLACKPINK Lovesick Girls — 22

**still charting

Love Dive 點都好聽過濕鳩dynamite
見到twt midzy大戰once但其實兩個都未實銷百萬
唔知呢d舞跳得幾多年 扭黎扭去條腰仲傷過ITZY
Hanteo 計 Twice 今次好似未到60萬
鬼打鬼
twitter啲on9 once無啦啦眼紅師妹
講緊twitter嗰啲
哂9氣啦 出首正常歌好聽d嘅 個效果已經超過哂
打都正常嘅
爭緊FIRST JYP GG million seller呢個名銜
不如事但搵個韓國網民入去負責管理NMIXX個本部SQU4D到話事啦 好似比宜家話事果個仲識發揮佢哋嘅優點
TWICE都係差2000幾隻就可以一齊做million seller
JYP請我做啦 拳打starship 腳踢yg
首先挖角一個其他三大嘅員工仔
再日日同記者夾新聞 「前XX總監,概念的神」
然後搵啲模棱兩可嘅黑材料「出道前竟然在酒吧工作?!」
live 屈到,但俾垃圾歌屈返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞