模擬飛行集中討論區(21) 2017 is the year of 64bit

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

VHHH Approach正常都有80FPS

你咩config 咩setting

多數settings跟肥仔Matt Davies
冇落tweak
高FPS主要靠Active Sky
較低少少Visibility FPS就會高啲

77W都唔錯啊
而且CX都有好多short haul
RCTP RPLL WSSS RKSI RJAA RJTT
一至四個鐘都飛完

盞beacon 好真
測試長途77W去SYD
想問你地台北有冇裝玉山forum個台北市場景

Real Taipei City?

個名好似係

Bye HK , Off to PANC

個名好似係

個名好似係

不過都食效能,無返咁上下都會LAG LAG地
但真係好靚
有冇人V4試過Crash to Desktop without Error??
飛77W個陣唔知做咩直接成個v4閃鳩左
[最新燒熄]PMDG 737NGX for P3Dv4 released,also update for 777,747

https://fselite.net/news/pmdg-737-ngx-now-available-p3dv4/
邊度可以放FSX啲addons
轉咗P3D
轉咗P3D

Add-on Scenery
轉咗P3D

我嘅意思係賣
轉咗P3D

我嘅意思係賣

轉咗P3D

我嘅意思係賣

fb搵水魚
我 fsx 都好多野擺左係到
PMDG MD11 777 747 737
轉咗P3D

我嘅意思係賣

fb搵水魚

邊個group可以放
轉咗P3D

我嘅意思係賣

fb搵水魚

邊個group可以放

老老實實基本上都放唔出
因為啲人都有曬
又或者轉曬去P3D
pmdg update又要成舊重裝過????

屌,D LIVERS都係唔撚裝住,UPDATE咁撚密

屌,D LIVERS都係唔撚裝住,UPDATE咁撚密

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞