模擬飛行集中討論區(21) 2017 is the year of 64bit

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
飛飛下error左

fatal error?

係呀
佢彈完出黎一陣
我V4就閃退左

fatal error會彈呢舊野咩??

我連vatsim用的

咁你P3D咩原因死?

就係我vPilot彈左呢個出黎我P3D就閃退
裝左2個V3機場

點解依排成日up圖失敗
v4啲燈真係好好j
https://m.facebook.com/groups/326995764018127?view=permalink&id=1595961833788174

用flightfactor 架350去比PMDG,唔撚係化

Flightfactor 出名垃圾
fun cup 班小學雞平時食開屎?

點解依排成日up圖失敗
v4啲燈真係好好j

試下imag.cx
飛飛下error左

係呀
佢彈完出黎一陣
我V4就閃退左

我連vatsim用的

咁你P3D咩原因死?

裝左2個V3機場

Windows event viewer 點講?
究竟有幾多人轉咗v4
最重要嗰個MTL都爛
addon又未齊
依家用v3又唔係 v4又唔係

暫時從flightsim中放假
一架巴士都冇

喺amazon買咗支CH Yoke
好想試下用yoke揸777種感覺
但係咁啱部電腦洗咗機 唔知裝v3定v4好
唔想both

v4啦 差唔多所有嘢都有support

但係support 唔代表可以開心吖嘛
上幾個星期買咗Chaseplane 唔知點解airborne之後會好lag

747:如果想開心 為甚麼需要等
希特拉見

大部分我都買咗
淨係得orbx嗰啲冇 尤其是ftx global
究竟有幾多人轉咗v4
最重要嗰個MTL都爛
addon又未齊

一架巴士都冇

唔想both

上幾個星期買咗Chaseplane 唔知點解airborne之後會好lag

希特拉見

大部分我都買咗

orbx
究竟有幾多人轉咗v4
最重要嗰個MTL都爛
addon又未齊

一架巴士都冇

唔想both

希特拉見

大部分我都買咗

orbx真係貴

一架巴士都冇

唔想both

希特拉見

大部分我都買咗

orbx真係貴

上個月有半價 掃咗一大堆region
通常佢五月十月都有特價
唔駛急住買

一架巴士都冇

唔想both

希特拉見

大部分我都買咗

orbx真係貴

通常佢五月十月都有特價
唔駛急住買

冇諗過買
通常都好少飛GA

唔想both

希特拉見

大部分我都買咗

orbx真係貴

通常佢五月十月都有特價
唔駛急住買

我習慣一次過裝P3D嗰陣裝埋所有基本addon
如果依家裝咗v4飛住先 等十月promotion先裝orbx嘅話就好易出問題
新帖留名,still in v3
飛飛下error左

係呀
佢彈完出黎一陣
我V4就閃退左

我連vatsim用的

咁你P3D咩原因死?

裝左2個V3機場

Windows event viewer 點講?

冇睇到
有冇巴打喺T2G VHHH 夜晚開landing light
個dynamic lighting搞到fps跌呀?
我唔開就70fps 開就5x
[最新燒熄] J啦撚樣
https://fselite.net/news/prepar3d/pmdg-737ngx-preview-footage-surfaces-prepar3d-v4/

細機我想飛320/321多d

same

77W都唔錯啊
而且CX都有好多short haul
RCTP RPLL WSSS RKSI RJAA RJTT
一至四個鐘都飛完

77W都唔錯啊
一至四個鐘都飛完

巴打飛v4?開dynamic lighting飛原本唔係design for v4嘅地景唔會lag咩

77W都唔錯啊
一至四個鐘都飛完

巴打飛v4?開dynamic lighting飛原本唔係design for v4嘅地景唔會lag咩

唔會啊
FSDreamTeam做咗test
即使Scenery用FS2004 FSX P3D嘅code export出黎
對dynamic lighting都冇影響
最有影響係MASS
2xMSAA 4xMSAA 8xMSAA都令到FPS直線下降
因為AA姐係要GPU render多幾倍pixel 所以先係FPS Killer

VHHH Approach正常都有80FPS

裝左777immersion

VHHH Approach正常都有80FPS

你咩config 咩setting

裝左777immersion

影依張嘅時候未出
下一批會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞