查理斯三世將頒發「英王制誥」禁止哈利梅根兒女「殿下」身分 兩人氣炸

545 回覆
1511 Like 20 Dislike
nigga 點會有樽鹽
佢地一生出蒞就只需要食、瞓、屙、屌(/被屌)
之後就要偷、搶、打、殺
睇佢地啲人口就知啦
永遠淨係知老母係邊個
唔會知老豆係邊個
啲雄性屌完就走
忙住偷搶打殺 BLLM
呢啲垃圾新聞 真係戇撚鳩到無倫
查理斯無可能隨意更改皇室規條
一句『據知情人士』就當身歷其境乜鳩都知道
肆意中傷harry and meghan, 刻意吹捧kate middleton
其實佢只係皇室蛀米大蟲, 未嫁前係冇業游民
識咗威廉就等嫁皇室 乜柒都唔做, 笑容又虛假
又話英女皇最愛錫佢....又話佢深受國民愛戴...etc 當所有人係傻嘅
又話戴妃若在生實被harry and meghan激死
戴安娜最錫Harry...一定會支持佢無論佢喜歡邊個
一轉手搵個喜怒形於色嘅君主,原來都會大快人心
真㗎係某位安達魯西亞公主稀到冇得再稀咁解
慳返d保安支出比大家交電費仲好
可能加返?
成十幾年冇上 但記憶中真係冇提過 重要英中黎
呢樣真
新界五大族都冇乜提(好少好少)
99年租借有講點拎走啲地
但英皇制誥真係冇
冇記錯得中三一年有history (重有econ都要讀,prep黎中四揀科)中一二都冇
兩個美國平民有對可以自稱王子公主既仔囡仲想點
第時唔好又拎對仔囡出黎做攪屎棍
覺咗好耐。 但睇返哈里細個啲相,佢都有小小鬥雞。可能大個至會正常返
以前讀EPA 第一堂有講,幾廿年前
佢個笑客似足diana
笑容*
安妮好似一早放棄咗
但佢係最勤力嗰個,仲勤力過Charles
比起Charles,我覺得佢更適合繼位,為人又低調
香港人對dianna件事好似一啲記憶都冇
睇完佢套紀錄片就覺得哈里娶黑鬼絕對係報應嚟
唔靠屋企 可能係倫敦街頭做緊homeless
有冇人同阿仔講佢一過廿歲就會開始光頭

根本係野仔
查理斯順位第一咪又係要等幾十年
為條黑妹脫離皇室已經戇柒鳩
但係又想拎名份係咩玩法?

條黑妹都唔知畀咗啲咩哈利食
柒下柒下咁
首抽咁靚都可以玩到咁差
見到真係火都嚟
平民多少少嘢咁囉﹐幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞