查理斯三世將頒發「英王制誥」禁止哈利梅根兒女「殿下」身分 兩人氣炸

545 回覆
1511 Like 20 Dislike
大仔呢幾件真係有貴氣
閪女人嗰兩件好似美國窮鬼白人咁
民眾鍾意睇佢同大哥大嫂一齊玩
有講有笑既場面
覺得有一家人溫暖既感覺

佢兩兄弟同查理斯行埋一齊 3個男人冷冰冰咁
好似唐氏,多得個力架
文盲唔識睇內文
如果George自己話覺得細妹適合做多啲而退位,我諗都無人有意見嘅

charlotte咁細個就咁有氣質都唔簡單

梅根氣炸
呢個皇室代代都有啲勁女人
10/11月harry就會出回憶錄 事頭婆屍骨未寒就搞啲咁嘅野
細個嗰樣好老積好似key上去咁
好似有啲鬥雞眼
哈利梅根兒女:我是黑鬼智商低
我老母都on99,又要脫離皇室又想拎我黎R著數
我真係想我老母快d死
英皇制誥 係好耐以前中學讀歷史先會聽到嘅字
佢地係宜家君主嘅孫所以其實應該要有
不過既然老豆老母都無用HRH⋯
無架啦,男仔既脫髮基因100%遺傳老豆
大部分啦,除咗瑪麗一世
白事着到去飲咁成身都珠寶
Harry兩公婆冇duty and service,憑乜嘢同佢仔女攞HRH title
娶個無學識無教養o既niga都算啦
作為英女皇皇孫自細接受皇室教育,咁撚基本o既禮儀都話唔到佢老婆知會唔會太過份
定係連個老婆都控制唔到? 抑或係特登o既
白事都唔識表現得莊重d, 真心垃圾
又係一手好牌打爛哂
好撚嘥

俾著我係佢我會好好利用呢個身份
做好個形象俾人睇
話俾世界知
我有另一種血統一樣可以融入英國皇室

一來又可以俾面子英國皇室
帶出佢地與時並進,種族共融

二來又可以用呢個種族既身份去做慈善活動
例如去搞下campaign 去改善黑人下一代既教育
或者同啲大公司合作搞啲更生人士計劃,俾啲機會放監出黎想重新投入社會既人
老實講有咩人會想成世做過街老鼠
好多時佢地都係想有個機會…
(其實好多黑人成日犯罪,都係佢地家庭本身都冇乜教育,又窮,自然下一代都搵唔到正常既工,自然就會群黑社會打家劫舍,俾人捉左坐監亦自然又會仇視社會唔俾機會佢地,然後一代一代無限loop)

要改變到黑人既教育同生活
先會真正改變到大家對黑人既偏見

其實佢個位好撚好做
呢個時勢好易拎光環
佢係都要做bitch犯眾憎
建議哈利成家去種棉花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞