查理斯三世將頒發「英王制誥」禁止哈利梅根兒女「殿下」身分 兩人氣炸

545 回覆
1511 Like 20 Dislike
公主角眼神好 sharp
ok呀做啦
係喺舊公司有個高層銜頭
辭咗職都仲想要返個銜頭出去R撈

又唔覺佢真係想打破對黑人既偏見
由第一日開始已經係想上位啦 係Hollywood撈唔起咪想痴皇室

覺得係入左門見點都爭唔贏Kate
做唔到成個皇室既focus咪玩串個party
反正blm 左膠當道 佢做咩戲都有人buy 連唔知拍緊拖既係哈利王子咁既大話都講得出既bitch都有人支持

兩公婆快啲死返美國同左膠圍爐啦 英國好危險架返去做平民啦
好撚mean
英國遺產界KOL 梅根 vs 香港遺產界KOL 梅啟明
唔好呃阿叔喎香港史應該有教架喎
就算一野飛到1900打後都有出現過
多佛朗明哥
梗係唔係
不嬲都係國王嘅仔女 國王嘅孫仔女(唔包括外孫) 王儲長子嘅孫仔女(12年嘅新例)都有王子/公主身份同HRH
之前英女王仲在生時阿奇因為唔符合條件咪冇王子同HRH
因為國王曾孫輩得王儲長子嘅仔女 即係威廉嘅所有子女都有王子/公主身份+HRH
查理斯登基之後阿奇就符合國王嘅孫仔女呢個條件

唯一新嘅嘢係原本王子/公主同HRH掛勾
哈里同安德魯之前冇咗HRH都只係自願交還放棄HRH 但技術上仲有HRH
依家可以有王子/公主但冇HRH
咁撚癲
佢哋咁想要頭銜,反而英女王啲仔女有啲仲主動唔要佢哋啲仔女有頭銜
個仔似老豆
個女似事頭婆
點輸
話我崇洋都係咁話 外國皇室睇落真係有種貴氣
睇下翠大大成家都似農民工著西裝咁
德政
佢兩個繼續有著數,係仔女冇
點解我覺得王子好薯仔
似係成日講鳩嘢
佢bb時期嘅"peasant"樣真係好搞笑
公主幾charm
我講果啲都係如果我係佢,我會點做

而佢就係唔想
所以先搞到咁肉酸
所以我就話佢唔識撈
正一蠢西

我又唔知外國啲人都撐佢
我以為大多蚊都係鬧佢….
幾特別嘅稱號
但個鼻溝唔返
抵死死力架
屌,唔係佢地兩條廢柴自己話脫離王室咩.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞