Apple真係無撚用 食屎大

386 回覆
1134 Like 95 Dislike
我想點計就點計啦你收爹
Apple: 即刻跪低同我含
Source trust me bro都可以當論句,真係到少ifanboy 一定無你咁弱智先

當你贏你啱啦我錯曬sorry
os真係瞓係度都贏
冇乜用
以前用LG都係熄左佢
用開唔係咁易轉,最多幾年換1 次機
即係點
睇相/嗰啲時候唔係120
一郁到ui 嗰啲先120?
係咪的!
係咁意加小小舊科技, D人咪一鳩樣照買,照搶,照換機!

萬鳩千蚊一部。

你嘅數據完全奉獻給蘋果一生!

人面,指紋,習慣等等
直至你死,甚至死之後

(雖然你用什麼機也一Q樣要奉獻數據給其他公司)
係你要an機所以apple藍啲 定係apple藍啲所以你做an機
因為iphone同其他android機唔係同一樣嘢嚟
你同兔仔講香蕉再好食都無用
只要iPhone影相靚,點出都大賣… Sony影相ok,但硬係谷sharpness 太多,其他野又唔好用
其實應該收起哂新科技,到d人忍唔到佢咁垃圾轉會,就會唧牙膏咁拎一樣出黎,但而家無新野都咁多人買,唔會拎出黎啦,咁先最賺錢
但你比較下samsung 機既續航力再講

我就買左apple watch 啦

利申 10年ifun 近排雙修緊
含淚碌卡啦望
真係抵屌 古董當新科技
但D人都係俾錢
無計 俾班ifandog縱壞曬
好正都講得出
好多an俠 唔明點解iphone 有依家呢個地位
iPhone 好賣原因係所有重要項目入面佢都係有A級水準再加兩三個killer 功能

拎最大對手s22ultra講,已經係android 最頂級

嗰粒u已經先輸一半
連帶電又輸埋
影相贏到拍片又輸翻
仲有點解三星自家頂級mon 會係iPhone 用先?

同年機王除咗影相全輸係咩玩法
簡單,同一件事港男同鬼佬做,都一定係鬼佬比較型同gentlemen
An機新野 = 唔會有人留意,話知你

而家出面個世界就係咁,無得你話唔係

就算AOD係An機到出左好耐

係世人眼中,係今年先有嘅野

呢種諗法你無得改變,亦都改變唔到

所以好多人由以前apple每年出新機即換變成隔一兩代再換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞