Apple真係無撚用 食屎大

386 回覆
1134 Like 95 Dislike
至少三星sony一定無咁藍先
邊有人仲會咁諗 on99
啫喱mon?
邊度有講?
咁仲點樣無撚用法?人地轉型重視銷量>創新好多年喇,人地合格喎
你點計的?想學野
https://www.youtube.com/watch?v=j8jmsDdlqZY

Steve Jobs Predicts how Apple will Fail
蘋果經常表態奶共囉
講電話上既硬件創意
已不及當年 LG、Nokia

Nokia 當年出既機,有好多都好劃時代
依家地鐵一半人以上都用APPLE
窮撚都要用X, 11

仲J 緊三星嗎? 鐘意越用越慢嘅感覺吧

利申, idog
舊年咪用緊囉??

靜止既時候唔係120丫麻
d對手唔爭氣有咩計
等睇過兩年蘋果出摺機又話新嘢
起碼佢有整靚粒暗瘡其他公司就咁生粒係度
咁都得
An機有幾勁都幾好 粒U廢加埋功耗高
品牌效應差
我係蘋果都原地踏地等你有威脅先再出新野啦
人地唔出新野梗係商業考量過做哂數據比較
用家角度梗係觀感唔好 但商業角度佢地絕對係無行錯棋
其實大部分人都係普通咁用
係咁加新功能都用唔著
兩樣野黎
換新機還換新機, 屌佢無創新技術還屌佢
靠IOS 珍心癲
these are NOT three separate devices

10幾後仲有人拆開嚟比較
V10有得換電 爽到仆街 如果唔係死底板真係好正
原來又唔計
Apple 依家個business model 根本唔係硬件spec 上創新
因為創新根本追唔上佢個需求供貨量
Faceid 已經知
果粉都頂唔到好耐啦

利申死忠,純粹為品牌而買,但年年部機都一尻樣,都唔知換黎做乜撚
用緊3叔,但唔會開always on display
我地Sony有黑科技,點夠我地抽

識用手機,一定係用日本匠人之心頂級黑科技專業級攝影手機王中之王Sony Xperia,我哋仲連續幾屆拎咗全球極具認受性嘅設計金獎!我行街一拎部電話岀黎d女即刻濕哂
我直接用Sony Xperia 嘅自帶發熱功能,幫佢地整返乾條褲仲俾人讚我呀係暖男,事實啲熱力係喺我部電話到散發出嚟

iPhone? 垃圾!隨波逐流!係啲凡夫俗子唔識電子嘢嘅人先會用成班就好似被圈養嘅豬咁

唯有係用Android機,兼且係擁有頂級黑科技嘅Sony Xperia 手機先係人上人,傲視群雄!君臨天下

請為身為索粉嘅你感到自豪!

入去睇就知我哋呢班精英幾有實力!
Sony Xperia 偽忠區 (135) - Be Creative. Go Compact.
https://lih.kg/3131357
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞