Apple真係無撚用 食屎大

386 回覆
1134 Like 95 Dislike
用緊S20+覆你
高通粒食電火龍做到d乜暖包
888 8gen1效能唔係低 最高值有d仲勁過蘋果粒u添
但同樣效能下你就係會熱d同用多d電
今年先換返台積電生到粒8gen1+出黎 係追近左蘋果粒u 但連打和都未做到
我係蘋果都唔急住同你升級粒u啦 話唔埋一早研發好A17 A18等你追到先出招
實用主義者但每次apple 新機就出黎鬧
唔見apple 用家係an 機出新機就去鬧到成個台都係?

點睇都似i撚根本無理an 機,而an 撚就好重視i機出左乜
可否講多少少
平時用黎做d 咩,有無hand 機之類
全世界都食屎大
得你先係有用過個腦
8成人都係交緊智商稅

滿意未
Gay Cook
其實我身邊唔少friend搵我幫手介紹買咩an機好
都係講完要咩價錢
要/唔要咩牌子
可能講埋要唔要sd card/3.5就完
過程完全feel唔到佢地知自己想點/有比較過
我都係用罪大喎清,有咩問題?
姐係話其實重點係用咩cpu
禁止人身攻撃
真呀,所以我都係smt拎左red pass照買返apple機
全程120hz用落好順好smooth, 電量ok唔會好似888同8G1咁成日發熱跟住chur電.
120hz芒+5G+12gb ram+可插sd卡, 個spec靚到就算用5年以上都冇問題
不過依家已經冇得賣
大賣因為賣得夠平,其他手機其實好狠貴。
姐係話都係睇用咩電同cpu
買an 機要識揀呢d 先得,唔可以無腦買
邊部叫平
sony 邊部
running cost vs initial cost.
9000用3年vs人地每年換部3千既機
得一部係用得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞