如果對你有意思會畀咩signal?(23)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

慢慢嚟啦佢慣咗單身

其實係咪條女都未揀定 巴打加油

係掛 不過聽佢講 佢又唔似鍾意個同事 佢地識得耐過我同條女 如果係有野 早就有 點會我出左幾次街佢先約到條女第一次食飯 我signal又多過佢

佢同我講佢單身左2年 慣左自己一個 雖然呢段時間佢有中意過人 但寧願順其自然 好過突然之間所有野黎得太快 我話拖住佢 佢好自然會縮 如果乜都突然咁發生 佢會驚左我

而且我之前係鍾意佢個fd 五月頭仲當佢樹窿呻緊 兩個月都冇佢就發現我鍾意佢 雖然佢對我都肯定有野 但咁快佢冇信心驚會縮都唔出奇

[member]我收到既signals都多既 佢有時出完街會打俾我 有次冇聽到 佢發我脾氣 問點解 佢話同我傾得耐會依賴我

同條女講公司有女同事搵我講野 佢會呷我醋 佢眼訓叫佢挨住我 佢又會 又俾我接放工同佢食野

而且佢前排去旅行無啦啦話掛住我 有野一定既 至於係咪好鍾意就難講 [/member]

岩呀 同收兵有咩分別

慢慢嚟啦佢慣咗單身

係掛 不過聽佢講 佢又唔似鍾意個同事 佢地識得耐過我同條女 如果係有野 早就有 點會我出左幾次街佢先約到條女第一次食飯 我signal又多過佢

佢同我講佢單身左2年 慣左自己一個 雖然呢段時間佢有中意過人 但寧願順其自然 好過突然之間所有野黎得太快 我話拖住佢 佢好自然會縮 如果乜都突然咁發生 佢會驚左我

而且我之前係鍾意佢個fd 五月頭仲當佢樹窿呻緊 兩個月都冇佢就發現我鍾意佢 雖然佢對我都肯定有野 但咁快佢冇信心驚會縮都唔出奇

[member]好感一定有嘅,只係佢未揀定

根本就係兵 不過都叫有希望

岩呀 同收兵有咩分別

請講

岩呀 同收兵有咩分別

上水就無人
推推推

岩呀 同收兵有咩分別

[member]好感一定有嘅,只係佢未揀定

根本就係兵 不過都叫有希望

我都有諗過 所以星期一接完佢收工我試下whatsapp唔搵佢睇下點 點知佢又搵我 宜家whatspp又密返反應熱烈返
見ig story知佢染頭髮 就話睇唔清楚睇下佢會唔會自拍俾我 竟然有 雖然淨係見到半邊面

前排岩岩咁好燥 宜家平常心就冇乜 收皮都會唔會太傷

平常心!

巴定絲?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞