如果對你有意思會畀咩signal?(23)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
開定先
上一個:如果對你有意思,會比咩signal (22)
https://lihkg.com/thread/273062/page/37?ref=ios
其實點解一首航空母艦就代表到中國十三億人的夢想?個夢想係想有架航空母艦定係要強大的軍力?中國人發夢都想要強大軍力又係唔係代表骨子內成日諗住入侵人地佔領人地?大統一唯我獨尊的思想從來冇變過,講咩野和平掘起?
又黎lm
22開左好耐都無爆
又黎lm
22開左好耐都無爆

乖乖地推埋佢
呢個推快啲呀
巴絲們

大熱天時 緊係想食啲野 cool down 個人
雪糕就就手 又多選擇 隨時係街買到
但係食得多有啲厭

記得舊年定前年哈根大有柚子雪芭
喂 正喎 涷涷地又唔太heavy
不過之後好似唔見有

再周圍搵邊度有 可惜搵到好食既唔多
想搵下邊度有好味既雪芭

謝謝
留名
唱首twice嘅signal囉

有心但唔會係signal

咁睇落都係有啲好感 依家發展到點

咁睇落都係有啲好感 依家發展到點

其實好怕一切都好順利咁,但原來只係自己一廂情願

有冇咩可以講嚟聽吓呀?
New post leave name

有冇咩可以講嚟聽吓呀?

返工返左半年幾,近呢兩個月先同一個女同事fd左,有幾次身體接觸,等佢放工一齊走,有約到單獨出街(未出),有KEEP住LINE,感覺好似好近,但又好遠

有冇咩可以講嚟聽吓呀?

返工返左半年幾,近呢兩個月先同一個女同事fd左,有幾次身體接觸,等佢放工一齊走,有約到單獨出街(未出),有KEEP住LINE,感覺好似好近,但又好遠

慢慢嚟

仲問
想黎問下意見 我應該點做好

追緊個女仔 佢對我都應該有野 咁6月30號我諗住拖佢
我都未拖 佢已經話知我鍾意佢 但想慢慢黎 觀察下先 而且佢之前個ex有情緒病 佢好驚下個會咁 仲有佢同中學個ex就有野要解決 個ex想追返佢 但佢對人就應該冇野 只係仲有d依賴人咁 我都知要慢慢黎 所以都冇拖到 只係話好 我唔急既 本身想今日拖但知你想慢慢黎都唔會咁做 我班fd都話 如果佢想收兵 就唔會咁講 冇野就直接拒絕唔會話觀察下咩都講晒我知

但之後我飛左泰國五日 個幾日佢就開始成日遲覆我 同我講話我太快想慢慢黎 應該係對我冇信心 因為我之前係追緊佢個fd 本身大家都當對方係樹窿咁 我feel到唔對路 但我知我問佢chur佢就仆街 所以冇同佢講乜 只係同fd傾

到我返到香港都仲係咁 我又cap左對話俾fd睇下咩一回事 點知好撚唔小心send左俾佢 咁佢就問我 係咪覺得佢少左覆我 我話少少 佢就話佢單身左2年 慣左自己一個 雖然呢段時間佢有中意過人 但寧願順其自然 好過突然之間所有野黎得太快 我上星期五話拖住佢 佢好自然會縮 如果乜都突然咁發生 佢會驚左我 所以就少覆我 我話咁我的確有少少嚇親佢 我唔係為拍拖而拍 唔急 慢慢黎 佢話好 我仲問佢 可唔可以好似以前咁接佢放工探佢班 佢都話好

咁個日就正常返 whatsapp密返 而且好似之前咁唱歌send俾我 但尋日又開始一兩個鐘先覆 覆得短 睇落似hea你 但佢又會繼續個話題 陣間接佢收工佢又ok 佢究竟想點

慢慢嚟啦佢慣咗單身

仲問

仲問

仲問

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞