如果對你有意思會畀咩signal?(23)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
2個月前做義工識左個女仔, 一直keep 住wtsapp 傾計到而家, 好似未試過hea 覆同藍tick 過我, 中間單獨出過兩次街, 黎緊會出第三次, 都係我主動約佢, 約親佢佢都肯出冇拒絕過
但問題係每次wtsapp 佢之後佢都隔1個鐘至3個鐘先覆返我, 中間見佢有經常online 但都冇覆我。 同埋有時想嘗試同佢曖昧, 佢都好似feel 到d 野避開轉話題, 又完全feel 唔到佢有比任何signal 我。
好想知我而家係處於咩情況, 究竟佢對我有冇興趣, 點樣可以同佢關係再進一步, 唔該各位巴絲
2個月前做義工識左個女仔, 一直keep 住wtsapp 傾計到而家, 好似未試過hea 覆同藍tick 過我, 中間單獨出過兩次街, 黎緊會出第三次, 都係我主動約佢, 約親佢佢都肯出冇拒絕過
但問題係每次wtsapp 佢之後佢都隔1個鐘至3個鐘先覆返我, 中間見佢有經常online 但都冇覆我。 同埋有時想嘗試同佢曖昧, 佢都好似feel 到d 野避開轉話題, 又完全feel 唔到佢有比任何signal 我。
好想知我而家係處於咩情況, 究竟佢對我有冇興趣, 點樣可以同佢關係再進一步, 唔該各位巴絲

仲觀察緊你?肯同你出證明冇問題啦
你唔好講曖昧嘢淨係由關心細心開始比較好
如果個女仔 出左街成晚都唔會睇msg/ 訓之前唔會講晚安果d / 睇到都會第朝先覆 係唔係無機? 但佢又會問我鐘唔鐘意第時女朋友係點點點咁

攰唔睇姐 佢都問到出口除非佢幫人問

有心但唔會係signal

咁睇落都係有啲好感 依家發展到點

[black]同我男朋友好似

未一齊之前佢日日都會whatsapp秒回我

有日又係夜返屋企凌晨3點幾佢陪我whatsapp到返到屋企先瞓但嗰陣我無為意
過幾日佢約左我食飯 我講開嗰日好夜返屋企條街無人好驚
佢先話:下我陪住你嫁喎
個心暖左下
見第三次就一齊左啦
絲打嗰個應該好仔黎喎加油!間唔中主動小小
我係絲打[/black]
如果個女仔 出左街成晚都唔會睇msg/ 訓之前唔會講晚安果d / 睇到都會第朝先覆 係唔係無機? 但佢又會問我鐘唔鐘意第時女朋友係點點點咁

即係signal??

都算

即係signal??

都算

不過攰都應該會覆中意果個架 同埋上次叫佢番到去比個whatsapp我又無 要我揾佢

比你發現左我成日mon 呢個post

比你發現左我成日mon 呢個post

好多人都係

如果對方唔介意同你有身體接觸(摸頭 搭膊頭 捉住隻手)可以飲同一支野 咁算唔算有好感

利申 巴 唔識睇signal
如果對方唔介意同你有身體接觸(摸頭 搭膊頭 捉住隻手)可以飲同一支野 咁算唔算有好感

可以算係, 但係嗰種好感可以係fd zone
樓主 我曖味緊個女仔,中間傾得好密好密,佢有次仲表示我會唔會唔要佢。但一排之後佢同你講佢識左個新男仔,仲要同我講返,我梗係想知更多個男仔既野,反而佢就話點解我唔做更好令到佢更鐘意我。
雖然我而家都冇放棄,但你fee到l佢某段時間唔得閒係同緊個男仔傾電話或msg,果一刻我就好辛苦,好心痛,究竟我係咪應該放棄

佢覺得自己唔值得你地咁爭法啩

樓主 我曖味緊個女仔,中間傾得好密好密,佢有次仲表示我會唔會唔要佢。但一排之後佢同你講佢識左個新男仔,仲要同我講返,我梗係想知更多個男仔既野,反而佢就話點解我唔做更好令到佢更鐘意我。
雖然我而家都冇放棄,但你fee到l佢某段時間唔得閒係同緊個男仔傾電話或msg,果一刻我就好辛苦,好心痛,究竟我係咪應該放棄

收兵咁,可能試你反應
好撚想拍拖啊特小

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞