如果對你有意思會畀咩signal?(23)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
新po留名

做咩無啦啦咁做
發生咩事

做咩無啦啦咁做
發生咩事

新po留名

Push
Pish 求幫手解答
推呀
日日都傾但都好似無乜進展,點突破關口啊

巴?
如果約男仔(唔算熟,都可以叫fd嘅)食飯
但佢臨時甩我底
雖然有再即刻再約
但係咪都無機?
如果約男仔(唔算熟,都可以叫fd嘅)食飯
但佢臨時甩我底
雖然有再即刻再約
但係咪都無機?

再約返你都當你係朋友嘅唔反感
但唔係佢約你就有少少冇機
慢慢培養吓啦

巴?

絲打啊

巴?

絲打啊

佢仲未約
日日傾好好啦
佢主動嗎?

巴?

絲打啊

佢仲未約
日日傾好好啦
佢主動嗎?

有講過等我去完旅行翻黎約囉 又講晒等你啊 個啲 但又好似普通fd傾計咁 佢又唔算主動話我聽佢啲野 要我講開佢先會講 只可以講宜家現階段講既話題都係啱傾 遲啲唔知可以傾啲咩

巴?

絲打啊

佢仲未約
日日傾好好啦
佢主動嗎?

有講過等我去完旅行翻黎約囉 又講晒等你啊 個啲 但又好似普通fd傾計咁 佢又唔算主動話我聽佢啲野 要我講開佢先會講 只可以講宜家現階段講既話題都係啱傾 遲啲唔知可以傾啲咩

佢咁都還好,你都可以暗示吓出唔出去嗰啲嘅

巴?

絲打啊

佢仲未約
日日傾好好啦
佢主動嗎?

黎緊去二星期旅行 仲要無得上網架 翻黎都唔知點 啲對話好唔曖昧可有可無咁 不過以佢性格慣左日日傾就會傾落去

巴?

絲打啊

佢仲未約
日日傾好好啦
佢主動嗎?

黎緊去二星期旅行 仲要無得上網架 翻黎都唔知點 啲對話好唔曖昧可有可無咁 不過以佢性格慣左日日傾就會傾落去

講聲囉
點解要俾我捉住你隻手,你又唔縮
摸你頭,掂大脾掂patpat又得
同你一齊行個時痴到好近又唔閃
哄個頭埋你到剩係望實我又唔避
但係我唔揾你,你又真係唔揾我
主動真係好撚攰

我係想試佢反應先掂pat
見面又有講有笑,仲好親近
係wtsapp佢好多時都已讀不回我
我唔識玩呀,我已經好主動啦

講嘢無聊?

有時會秒回我,有時已讀不回
可能佢覺得要end topic 掛,又可能突然唔想覆我掛
救命

約出街肯出就得啦

暫時約親佢,佢都肯出,得我同佢
但係好似進唔到多一步
雖然日日傾,不過係佢控制幾時停咁
點解要俾我捉住你隻手,你又唔縮
摸你頭,掂大脾掂patpat又得
同你一齊行個時痴到好近又唔閃
哄個頭埋你到剩係望實我又唔避
但係我唔揾你,你又真係唔揾我
主動真係好撚攰

講嘢無聊?

救命

約出街肯出就得啦

但係好似進唔到多一步

唔好怯!

講嘢無聊?

救命

約出街肯出就得啦

但係好似進唔到多一步

唔好怯!

我咁手多,冇怯呀
係想知佢點諗,點解可以有時對我咁冷淡

講嘢無聊?

救命

約出街肯出就得啦

但係好似進唔到多一步

唔好怯!

我咁手多,冇怯呀
係想知佢點諗,點解可以有時對我咁冷淡

可能佢覺得太熱情似倒貼姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞