如果對你有意思會畀咩signal?(23)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
diuuuu 如果個女仔我係tour 到識 一路都傾得好地地 都夾 但之後一路凍返可以點樣搞返熱佢
利伸完全唔同圈子

求其講句嘢睇佢理唔理你先

keep 住傾計 大家都格半日至一日先覆

你會唔會試吓秒回 點都要有人踏出呢步
曾經係短期parttime 識左嗰女仔 拎左電話
隔左兩個月之後先搵翻人
嗰陣wtsapp 都互相覆得好密
有時我隔左幾個鐘無覆佢
佢會話:心淡啦/唔理人啦嗰啲
我生日雖然無出街 但都send 左千字文 同之後補慶祝翻
之後約左佢聖誕出街 佢話唔得閒
心諗無行啦 點知佢約翻我倒數出去
途中有身體接觸 糖水 野飲 都一份兩個人share
我擵佢頭 佢都無縮 食野我主動話請 最後佢話AA
之後都有互相約睇戲 我又約到佢去迪士尼
當啲FD話我可以去馬既時候
我覺得未得 因為試過問佢意思
例如 宜家有人同你表白 你會唔會應承吖啦
佢話 緊係唔會啦 想害死我咩(佢就黎DSE
間中又會話 你係我咁多"FD" 當中都幾咩咩咩喎
搞到我卻哂步
然後到最尾 關係慢慢冷淡左 連wtsapp 都已讀不回
我都無再搵佢
到左今時今日 心入面都有股疑問
就係究竟係咪自己得米 但係自己衰淆底

女仔口是心非
"你係我咁多"FD" 當中都幾咩咩咩喎" 依d我溝我條女之前都係咁對佢講
已讀不回唔知, 我自己冇咩野, 不過通常唔會對人咁做.
而且佢有興趣嘅唔會咁唔主動.
所以應該冇咩懸念.

哎呀因為我係啲朋友分明嘅人,所以講得出朋友嘅話就真係冇咩可能了

女仔講你係我咁多fd當中,最咩咩咩。可能係想試下你,又有可能係佢知道左啲野,用尼個方式暗示俾你知佢只當你係朋友

係囉!女人話朋友就真係朋友啦

咁我真係唔知啦, 始終我係男仔
雖然我未拍拖前問過我女朋友我地嘅關係,
佢話係同學
原來有分別
長知識了

我係絲, 如果同鐘意既男仔面對面就好多野傾,一到wts就勁冷淡,即係點?

ps 我同佢都係a0

佢有冇約吓你出街?

冇呀之前有响班gp道佢個死黨話有人話如果我吾去黎緊既班聚,甘佢都吾去,甘我鐘意既嗰個男仔係好活躍於班既活動,即係一搞就去嗰啲黎,結果我嗰日去吾到佢就真係吾去

手殘,打多次先
冇呀,但奇怪既係之前有响班gp道佢個死黨話有人話如果我吾去黎緊既班聚,甘同講尼句說話嗰個人都吾去,我見張list都係平時一叫就去既人,淨係冇左我鐘意嗰個男仔個名。甘我鐘意既嗰個男仔係好活躍於班既活動,即係一搞就去嗰啲黎,結果我嗰日去吾到佢就真係吾去

咁應該未敢約你啩
Btw吾

再之後,又有另一次活動,今次落大雨,佢個袋濕晒跟住佢用紙巾印,但好似冇咩用甘,我就突然之間好有勇氣咁幫佢印下個袋,跟住俾反張紙巾佢掉,但明明隔離有垃圾筒,佢好似吾舍得掉咁,仲帶埋入糖水舖(我地嗰時响舖頭外等緊位),食完走既時候,仲想放入袋。係同學問佢張紙巾濕晒,做咩吾掉左佢,佢先放反响枱

另外就係,咁佢係坐我隔離既。佢啲死黨成日叫佢同佢地一齊坐,佢都吾肯,次次都話我要坐呢道。

我好多朋友都話佢係有啲野,但wts既時候,雖然話佢打緊機都秒回我,但次次都係我問佢答又吾開新話題,甘即係點?

This is signal !!!

佢話冇鍾意人冇追人都係signal ?
但咪即係佢都冇鍾意自己囉?

佢話冇鍾意人冇追人都係signal ?
但咪即係佢都冇鍾意自己囉?

男講又唔同女講

Thx 巴打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞