如果對你有意思會畀咩signal?(23)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

慢慢啦
一個女仔(鬼妹) whatsapp有時會秒回你,有時會藍剔你
識左年幾
你問到佢幫手gei,佢好多時都會幫
但係約出街又唔會出 (早一日約或即日約)
但係又會借啲意掂下你

(最近有次係bar佢同我則邊另一個女仔frd傾幾句
唔知佢係咪特登,挨埋黎
我坐係高櫈,我大脾feel 到佢個pat 好soft )

咁其實佢有冇frd zone 左我?
一個女仔(鬼妹) whatsapp有時會秒回你,有時會藍剔你
識左年幾
但係又會借啲意掂下你

唔知佢係咪特登,挨埋黎

鬼妹好open嘅
識左年幾
但係又會借啲意掂下你

唔知佢係咪特登,挨埋黎

鬼妹好open嘅

但係以我所知 佢又唔係好open好隨便就同人sex個type
整個蛋糕 再摺十個心心俾你
識左年幾
但係又會借啲意掂下你

唔知佢係咪特登,挨埋黎

鬼妹好open嘅

但係以我所知 佢又唔係好open好隨便就同人sex個type

約唔到出去有點奇怪
如果約男仔(唔算熟,都可以叫fd嘅)食飯
但佢臨時甩我底
雖然有再即刻再約
但係咪都無機?

再約返你都當你係朋友嘅唔反感
但唔係佢約你就有少少冇機
慢慢培養吓啦

佢約返我嘅
有講晒對唔住個啲
不過我覺得就算係朋友都唔係路下嘩?我唔問都唔知佢要甩底
但佢臨時甩我底
雖然有再即刻再約
但係咪都無機?

慢慢培養吓啦

佢約返我嘅
有講晒對唔住個啲

好憎呢啲人
如果個男仔生日個女仔肯同佢一齊玩一日
又整曲奇做生日禮物
肯share 一碗嘢食 餵對方食
但係之後行行下個男仔有撩下個女仔隻手想拖咁但最後都係失敗
話唔比個男仔拖住
之後又問過個男仔中意咩類型嘅女仔 根本就講中咗
其實應該大家都知道大家都有啲嘢 但係又唔敢行前一步
係咪個女仔想收兵or唔想拍拖住
但佢臨時甩我底
雖然有再即刻再約
但係咪都無機?

慢慢培養吓啦

佢約返我嘅
有講晒對唔住個啲

睇下下次仲甩唔甩我底
甩就fd都無得做
但佢臨時甩我底
雖然有再即刻再約
但係咪都無機?

慢慢培養吓啦

佢約返我嘅
有講晒對唔住個啲

睇下下次仲甩唔甩我底
甩就fd都無得做

我都唔知佢遲鈍定點

甩我底
我都問返佢「最近好忙呀?」
俾晒落台階佢
佢都仲要話「唔係呀,幾好」
我屌 識唔識做人架
有冇試過個女仔會唔理你一排 佢係知道你鐘意佢既 但之後就無啦啦理返你 最後一齊埋
點開口同個日日都有傾既男仔講 可唔可以講左早抖先瞓 真係慣左要講早抖然後完topic到第二日 如果傾傾下無覆 雖然我知佢真係瞓左 但内心都會等佢msg 瞓得好唔好啊
我返嚟了
佢因爲d事好頹 我同班兄弟用盡方法都拉唔起佢
最後我同佢講
你想既就企起身追上嚟
我點仆街都唔會一下跑走左唔見人
但唔會再企喺度等你啦
遇到問題,感覺要被fd zone
佢cap左有個追佢男仔對話比我 文字直播 又問我意見 又話條仔好煩

其實我算唔算比佢fd zone左 但早幾頁我先話同佢關係唔差
如果個男仔生日個女仔肯同佢一齊玩一日
又整曲奇做生日禮物
肯share 一碗嘢食 餵對方食
但係之後行行下個男仔有撩下個女仔隻手想拖咁但最後都係失敗
話唔比個男仔拖住
之後又問過個男仔中意咩類型嘅女仔 根本就講中咗
其實應該大家都知道大家都有啲嘢 但係又唔敢行前一步
係咪個女仔想收兵or唔想拍拖住

未到想拍拖嗰個位?
但佢臨時甩我底
雖然有再即刻再約
但係咪都無機?

慢慢培養吓啦

佢約返我嘅
有講晒對唔住個啲

睇下下次仲甩唔甩我底
甩就fd都無得做

我都唔知佢遲鈍定點

甩我底
我都問返佢「最近好忙呀?」
俾晒落台階佢
佢都仲要話「唔係呀,幾好」
我屌 識唔識做人架

有冇試過個女仔會唔理你一排 佢係知道你鐘意佢既 但之後就無啦啦理返你 最後一齊埋

備胎
點開口同個日日都有傾既男仔講 可唔可以講左早抖先瞓 真係慣左要講早抖然後完topic到第二日 如果傾傾下無覆 雖然我知佢真係瞓左 但内心都會等佢msg 瞓得好唔好啊

你開口講囉
遇到問題,感覺要被fd zone
佢cap左有個追佢男仔對話比我 文字直播 又問我意見 又話條仔好煩

其實我算唔算比佢fd zone左 但早幾頁我先話同佢關係唔差

唔一定,畀你知佢都有人追都有吸引力姐

同我傾個個都係
講講下會消失左去訓教
係咪男仔都係咁

同我傾個個都係
講講下會消失左去訓教
係咪男仔都係咁

我之前ex都係咁,其實好唔中意我地想要既真係一句good night 咁簡單炸

你開口講囉

有無啲好啲既講法,等件事無咁odd。宜家都未知人地對我咩意思 我覺得我地只係日日傾計既朋友

你開口講囉

有無啲好啲既講法,等件事無咁odd。宜家都未知人地對我咩意思 我覺得我地只係日日傾計既朋友

你傾到夜咪話哎呀要瞓啦
同個男仔係fd搭fd識既有keep住snapchat儲到黃心,一冇左佢又會問點解冇左好似好著緊咁,一開始都會傾好多野,又有試過出黎飲酒,但近排好似覆得少左忽冷忽熱咁唔知想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞