[LOOΠΔ] 本月少女討論區(2) 努力等齊十二人!

1001 回覆
16 Like 14 Dislike

lip好正
https://youtu.be/VBbeuXW8Nko
唔經唔覺又下一個,曲風同之前兩個唔同。
https://youtu.be/VBbeuXW8Nko
唔經唔覺又下一個,曲風同之前兩個唔同。

都係舞曲姐
你地有冇諗過12人合體出道嗰陣會係點

會紅掛

會紅掛

應該會出兩至三首唔同風格嘅title歌

Ff mode
不停係1/3世界 eclipse世界 同最後一個unit世界轉換

Ff mode
不停係1/3世界 eclipse世界 同最後一個unit世界轉換

我都覺!間公司應該就係想咁,睇今次首歌choerry就知,一首歌3種style咁!不過咁創新唔知啲泡菜人受唔受

Ff mode

我都覺!間公司應該就係想咁,睇今次首歌choerry就知,一首歌3種style咁!不過咁創新唔知啲泡菜人受唔受

red velvet都係喺red(輕快風)同velvet(r&b)兩種風格遊走
但velvet就少少flop
而loona頭兩種風格 少女風同girl crush都係韓國大路野 所以暫時應該都接受到

Ff mode

red velvet都係喺red(輕快風)同velvet(r&b)兩種風格遊走
但velvet就少少flop
而loona頭兩種風格 少女風同girl crush都係韓國大路野 所以暫時應該都接受到

2/3似想吸外國歐美飯
都幾成功
新飯
新飯

鐘意邊個
新飯

鐘意邊個

歡迎新飯
新飯

每出一個新人 呢度又多左飯
感覺唔錯
新飯

每出一個新人 呢度又多左飯
感覺唔錯

賢真
一陣一路聽kim lip一路睇月蝕
原來有本月版,新人留個名先

留低本命

留低本命

真正團飯

[170811 官方活動]
本月少女的代表動物!!
🐰🐱🕊🐸🦌🦉🐟🦇

其中一個成員發現了其他成員們的可愛特徵,並繪製了每個成員的可愛圖片😍

究竟!是誰畫的呢🤔
留下你的答案去官方IG,不是官方Facebook喔!

會隨機抽出一位正確答案者獎勵😉
獎品會是 該成員的親筆簽名CD 和 這些象徵動物的貼紙😉

*活動時間為:08/12/2017 12:00 AM ~ 08/16/2017 11:59 PM

本月少女的代表動物!!
🐰🐱🕊🐸🦌🦉🐟🦇

其中一個成員發現了其他成員們的可愛特徵,並繪製了每個成員的可愛圖片😍

究竟!是誰畫的呢🤔

*活動時間為:08/12/2017 12:00 AM ~ 08/16/2017 11:59 PM

vivi好似鍾意畫公仔

本月少女的代表動物!!
🐰🐱🕊🐸🦌🦉🐟🦇

究竟!是誰畫的呢🤔

vivi好似鍾意畫公仔

但畫風有少少唔似佢

[170812 官方更新]
我是崔莉😆
我的第一場個人簽名會就這樣結束了呢😭
雖然天氣很熱但還是來了好多人,真的真的很感謝!💕
簽名會為什麼總是感覺這麼短暫呢?結束的太快了真的好不捨..😭 不過!今天和粉絲們一起度過了非常美好的時光!
下次也會來的吧?今天不能說完的故事下回再接著說!下次再見吧~><👋🏻👋🏻

小動靜愈來愈像真率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞