[LOOΠΔ] 本月少女討論區(2) 努力等齊十二人!

1001 回覆
16 Like 14 Dislike

E個立立站是打算出寫真嗎

呢個站成日曬野,有D反感

曬應援Sup?

E個立立站是打算出寫真嗎

呢個站成日曬野,有D反感

韓國大神大把野玩

心情好複雜

矛盾至極

其實係咪上去r下人氣咋
如果mixnine出左道咁本月個邊點

唔出奇,預咗輸?!
一失手贏咗點算

我想信佢地實力架
但係BB有冇諗過贏左咁成個出道plan點算.....
想收集人氣唔洗上選透咁激啊
依加唯一希望係佢地可以快啲出道咋 如果連呢個希望都..

唉,有排等

呢幾日受到好多打擊 由完左APINK CON後遺症 到琴日睇完IDOL SCHOOL追開海仁又俾人利用 到今日本月又出啲咁既野

心情好複雜

矛盾至極

其實係咪上去r下人氣咋
如果mixnine出左道咁本月個邊點

唔出奇,預咗輸?!
一失手贏咗點算

我想信佢地實力架
但係BB有冇諗過贏左咁成個出道plan點算.....
想收集人氣唔洗上選透咁激啊
依加唯一希望係佢地可以快啲出道咋 如果連呢個希望都..

唉,有排等

呢幾日受到好多打擊 由完左APINK CON後遺症 到琴日睇完IDOL SCHOOL追開海仁又俾人利用 到今日本月又出啲咁既野

唯有支持佢地努力咖咋
口痕一問,其實個出道計劃係咪爛左尾?
都已經就呢一年都淨係出左八個
啲個人MV又愈黎愈慳皮
好彩啲歌夠高汁
原果唔係的話真係唔想再Follow
啲個人MV又愈黎愈慳皮
好彩啲歌夠高汁

佢個出道計劃本身就set好左係18個月宣傳期
個人mv慳皮既原因係 1/3既主題係環球 而oec個主題係色彩
所以oec個人mv會focus後製多過去其他地方拍
啲個人MV又愈黎愈慳皮
好彩啲歌夠高汁

個人mv慳皮既原因係 1/3既主題係環球 而oec個主題係色彩

專業!
啲個人MV又愈黎愈慳皮
好彩啲歌夠高汁

專業!

今個10月尾係咪又準備出新人 定抖抖先?

[171001官方更新]
大家好,我們是本月少女小分隊ODD EYE CIRCLE🙂
今天第一次舉行了小分隊簽名會!
今天沒有打歌不能和粉絲們見面,擔心該怎麼辦呢,但是能在粉絲簽名會上見到粉絲們真的太激動了ㅠㅠ
♡♡♡還有本月少女ODD EYE CIRCLE的初次vapp直播太趕了,真的太可惜了, 所以為了粉絲們將要再進行一次vapp直播😉
快點來我們的本月少女Naver v頻道吧😆

我是錯過了2次嗎?😭😭😭😭
三個一起嘟嘴太可愛了
啲個人MV又愈黎愈慳皮
好彩啲歌夠高汁

專業!

應該繼續OEC

[171001 官咖更新]就簡單說明一下吧:
1)MixNine絕不會影響本月少女的出道計劃。
2)日後的公開活動也會照計劃進行。
3)被誤會成公司練習生的房智秀,不是BBC的練習生或預備成員,MixNine放送後也不會合流。
4)請多多支持第一小隊的比賽和第二小分隊的打歌吧。

看來真的只是上去打醬油😂
啲個人MV又愈黎愈慳皮
好彩啲歌夠高汁

專業!

應該繼續OEC

上次出左新單人碟先出1/3 repack
但今次下一個新女唔同世界 好似唔會出新女先
今日官方竟然冇更片!?
係咪韓國中秋節
今日官方竟然冇更片!?
係咪韓國中秋節

放假啊
今日官方竟然冇更片!?
係咪韓國中秋節

放假啊

我見其他團放假都有po中秋節快樂片
今日官方竟然冇更片!?
係咪韓國中秋節

放假啊

我見其他團放假都有po中秋節快樂片

新年都好似無po

話說,今日係小真率出道第100日,粗卡
本月少女真率唔小架喇
係隊中第二大架喇
本月少女真率唔小架喇
係隊中第二大架喇

隊伍中的偽忙內擔當
本月少女真率唔小架喇
係隊中第二大架喇

2個真率都係咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞