[LOOΠΔ] 本月少女討論區(2) 努力等齊十二人!

1001 回覆
16 Like 14 Dislike

花心鬼

如果咁都係芯嘅話 咁巴打應該係蕊先啱
就算花心都係芯團内啫

我父愛,點同呢

頭先唔知點解見到mama又流出番本月出黎
btw樹巴唔好做鬼父就得

最後個句

清又有睇

知係咩姐

講下笑姐 唔洗咁認真
卒之有時間睇哂所有mv,我可以講我覺得間公司好 impressive ,由其51db 呢個 好 忠於原著嘅 retro concept,真係帶到d 新野我。我依幾年對 kpop 冇哂興趣,難聽d 講句真係 same old shit all the time...希望依隊野紅得起,可以睇多 d crossover同新 concept.
卒之有時間睇哂所有mv,我可以講我覺得間公司好 impressive ,由其51db 呢個 好 忠於原著嘅 retro concept,真係帶到d 新野我。我依幾年對 kpop 冇哂興趣,難聽d 講句真係 same old shit all the time...希望依隊野紅得起,可以睇多 d crossover同新 concept.

新concept黎緊新子團可能又會有另類concept
好同意巴打講嘅野 本月少女暫時全部mv定music production都好有質素 我覺得仲好過sm town 特別係 let me in個種有orchestra做伴奏嘅感覺真係好正 係女團入面真係超少有
本月應該紅得起嘅 如果韓仔識欣賞音樂的話

如果咁都係芯嘅話 咁巴打應該係蕊先啱
就算花心都係芯團内啫

我父愛,點同呢

頭先唔知點解見到mama又流出番本月出黎
btw樹巴唔好做鬼父就得

最後個句

清又有睇

知係咩姐

我絕對唔會講我查過維基

其實琴日睇個MV係咪見唔到佢地蹤影

10月女團品牌評判,比想像中高很多

只係低少時一位,講出黎嚇死

只係低少時一位,講出黎嚇死

未出道已經係中位圈,出咗道重得了(嬌傲樣
邊位巴打有閑魚AC,可唔可以幫我買張卡

做咩去到taobao買卡
btw 我oec通常版多左張jinsoul 特別版多左張團卡 有冇巴打想換?

睇相見到姬振好鬼瘦啊

btw 我oec通常版多左張jinsoul 特別版多左張團卡 有冇巴打想換?

團卡我要

團卡我要

換咩?

團卡我要

換咩?

我多咗張紫衫藝琳,或者換之前嘅都得,我多咗好多張

團卡我要

換咩?

都ok呀 樹巴你之前買左好多隻?
https://twitter.com/nev3rbetter/status/919078223706652672

算啦 為左lip lip都要俾錢

咩尼

團卡我要

換咩?

好撚多重複,好嬲
https://twitter.com/nev3rbetter/status/919078223706652672

咩尼

Lip飯拍photobook

團卡我要

換咩?

好撚多重複,好嬲

留電話定tg?

團卡我要

換咩?

好撚多重複,好嬲

留電話定tg?

IG?

咩尼

Lip飯拍photobook

正喎

團卡我要

換咩?

好撚多重複,好嬲

留電話定tg?

IG?

我加你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞