[LOOΠΔ] 本月少女討論區(2) 努力等齊十二人!

1001 回覆
16 Like 14 Dislike
你地淨係講lip lip
咁我點算

澀澀我嘅
暫時大家最鍾意邊幾首歌
我自己覺得 vivid, my melody, love cherry motion 最正

my top 3: sonatine, everyday I love you, singing in the rain

Mv同歌最正係eclipse 私心lip lip 同sonatine
Sidetrack就一定係love letter同51db

一定係eclipse
第一次聽真係起雞皮

你班友仔最愛嘅立立啊

Liplip💕💕💕💕

呢到好多lip飯

我lip
(我認我花心...hyunjin 都好鍾意)
BBC話準備緊完全體con...
無人po JinSoul嘅

幾時?

幾時?

點都等出晒12個先啦

幾時?

Having started with the idea of solos gathering to make a unit, and units gathering to create a whole world, LOOΠΔ can finally show its big picture via the introduction of ODD EYE CIRCLE. The girls will continue working as solos, units, and as a whole. LOOΠΔ concert, which is being prepared, will be the stage for twelve solo artists, three teams, and one whole complete group in a splendid set-up for everyone to be amused.
https://youtu.be/Q1a48RPJFxY

[LOONA/ODD EYE CIRCLE - Girl Front] Debut Stage | M COUNTDOWN 170921 EP.542

小真率啲圖重係預覽多

小真率啲圖重係預覽多

有幾張實圖好靚喎

今日勁正

小真率啲圖重係預覽多

有幾張實圖好靚喎

未收到果到,重睇緊今日MCD🌝
上網睇緊人地FF緊個mv睇下有咩彩蛋
btw 新個mv個地圖個12點同love cherry motion teaser嘅12點有咩關係?
btw 新個mv個地圖個12點同love cherry motion teaser嘅12點有咩關係?

12點代表12個成員

有貼到1/3既貼紙上去
OEC負責搵齊翻12個成員 應該係 之前有講過Lip要去搵翻YeoJin
Choerry第一個貼既係貓貼紙
應該已經搵到左賢真 因為3分20有一秒賢真轉頭個畫面

諗唔明既係OEC世界係不停時光倒流自己搵自己???

12點代表12個成員

有貼到1/3既貼紙上去
OEC負責搵齊翻12個成員 應該係 之前有講過Lip要去搵翻YeoJin
Choerry第一個貼既係貓貼紙
應該已經搵到左賢真 因為3分20有一秒賢真轉頭個畫面

諗唔明既係OEC世界係不停時光倒流自己搵自己???

BBC真係set到唔同子團唔同世界觀 好想睇下佢遲d點樣連哂咁多世界 快啲出齊12個啦 等唔到啦

前面地圖個part明左 但係我OEC仲係未太名住 可能又要等BBC俾多d資訊先了解晒

真率表情好可愛

真率表情好可愛

可惜哩度大部分都唔係真率飯
信和已有碟

真率表情好可愛

可惜哩度大部分都唔係真率飯

8個都咁鐘意
信和已有碟

今晚去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞