[LOOΠΔ] 本月少女討論區(2) 努力等齊十二人!

1001 回覆
16 Like 14 Dislike

今日既surprise!

點解今日有Vivi咖😂

染返深啲頭髮好睇啲

點解今日有Vivi咖😂

BBC放監

點解今日有Vivi咖😂

Surprise event🤣
啱啱mixnine完左本月個part
Haseul
Haseul

好似話YG唔中意啲訓練得咁好嘅練習生
#本月少女#【消息】171105 mixnine播出後幾分鐘時間里「本月少女」熱搜一位
【轉自本月少女吧】 ​​​
#本月少女#【消息】171105 mixnine播出後幾分鐘時間里「本月少女」熱搜一位

出頭了

出頭了

其實上實搜一位難唔難

出頭了

其實上實搜一位難唔難

好過冇

出頭了

其實上實搜一位難唔難

好過冇

講到好灰咁

出頭了

其實上實搜一位難唔難

好過冇

講到好灰咁

以youtube view嚟計 國內一線女團啲mv起碼過千萬views
國際有名氣嗰啲過億添
所以loona要catch up要再出名一百幾十倍
而家上咗搜尋一位已經代表有進展
Haseul

唔知係剪到咁定點 蝦鬚好似跳得好 Hea 答問題又答到好似出過 Solo 碟就好勁咁
Haseul

唔知係剪到咁定點 蝦鬚好似跳得好 Hea 答問題又答到好似出過 Solo 碟就好勁咁

https://streamable.com/90556
本月 cut 英字
Haseul

琴日個集mixnine 本月份量係算多嘅 前面都cut得好地地影到佢地靚靚咁 後面冇啦啦又剪到勁柒講到佢地又乜又盛 希望個pd咪鬼再亂剪啦

出頭了

其實上實搜一位難唔難

好過冇

講到好灰咁

以youtube view嚟計 國內一線女團啲mv起碼過千萬views
國際有名氣嗰啲過億添

其實又唔應該咁比嘅 始終完全體都未正式出道

出頭了

其實上實搜一位難唔難

好過冇

講到好灰咁

國際有名氣嗰啲過億添

其實又唔應該咁比嘅 始終完全體都未正式出道

啲韓仔真係好有性格 唔完全體出道都死都唔睇
https://www.youtube.com/watch?v=mhKcyfqltYY
唔知wow咗未

wowed 啲人估係新成員姐 但係我有預感BBC揀下一個新人應該都會係意想不到嘅高質
https://www.youtube.com/watch?v=mhKcyfqltYY
唔知wow咗未

wowed 啲人估係新成員姐 但係我有預感BBC揀下一個新人應該都會係意想不到嘅高質

我想佢出第二個iu 天籟之音
今日d片正到
#이달의소녀 #LOONA Heejin's full solo audition as the female winner of MIX NINE's "2nd Company Tour Pre-Vote"!
#이달의소녀 #LOONA Heejin's full solo audition as the female winner of MIX NINE's "2nd Company Tour Pre-Vote"!

會唔會真係贏到

會唔會真係贏到

睇下mixnine有冇得投票囉 如果好似p101咁玩 真係有可能赢 仲要heejin hyunjin靚過人地幾條街
仲要有fans真係玩到落去

會唔會真係贏到

睇下mixnine有冇得投票囉 如果好似p101咁玩 真係有可能赢 仲要heejin hyunjin靚過人地幾條街
仲要有fans真係玩到落去

贏哂全部女,贏到男果邊至算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞