[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (26) Robot Factory

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我好似仲好到
你未夠10000?
睇黎你真係好中意星光
巴打最勁打到咩rank?
得26000
應該有10000杯就入得架
你再試下呢條?
https://link.brawlstars.com/invite/band/en?tag=20UUGYPLY&token=gc29tesw
係咁show tid clan response 49
你條link都係有問題
我手打咗你個fd code加咗
不過我可能十月中都投靠呢度d ching
聽日幫你拎條新link
個會長好似訓咗
Thx
柒甩?
招生Post!
目前有兩個戰隊,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
兩隊都係休閒既隊伍但豬頭就高階d 同埋count下分
豬頭隊目前傳奇II,會以keep住係傳奇II為目標
豬耳隊目前神話III,更加休閒,唔會count分既戰隊,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒加入方法,同埋入隊要求
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG
我唔係香港時區所以要遲D批

以而家既制度下想keep係傳奇3或以上唔組隊基本上無咩可能
我地戰隊多數係社畜所以以休閒為主,你單人玩都唔介意
你打晒d飛,盡力拎分就夠
豬頭有2個位
豬耳有1個位
招生Post!
目前有兩個戰隊,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
兩隊都係休閒既隊伍但豬頭就高階d 同埋count下分
豬頭隊目前大師,會以keep係傳奇III 或以上 為目標
豬耳隊目前傳奇II,更加休閒,唔會count分既戰隊,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒加入方法,同埋入隊要求
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG
我唔係香港時區所以要遲D批 請耐心等+8小時

豬頭有1個位
豬耳有1個位
修正返先 照COPY
點解Griff poco max突然咁高rank
除左poco最近好似冇buff?
隻Griff好鬼高攻又有命中回血
https://link.brawlstars.com/invite/band/cnt?tag=20UUGYPLY&token=myxb3z3g

試下呢條
入面好似仲有6個位
其他人想入都歡迎
poco 就係buff 左果200 攻就變到好好揪
三下普攻600,計埋半血加攻又多啲
都唔明好地地做咩要buff佢,又易用又好打
我都唔明不過佢地有數據可能真係太少人用
max 又係本身都勁左好耐
就快到4點
你下一秒都俾神槍手射死啦
係咪要衝盃做香港區第一
以下自己睇法

Edgar 除左單人場唔錯之外 呢隻真係唔建議升 用黎恰下新手/3v3某d情況先可以
Shelly 都唔建議 手短打坦勁 但打坦既話用Colette/Gale 仲好 手又長過佢

免費角既話我建議可以練Emz,Tick,Bo,Brock
Stu就可以好勁 但相對地要多d技術 建議玩下睇下順唔順手先決定升唔升

至於抽返黎既角 比較弱勢我覺得係mr p 傷害低 保命弱 係有大招先叫做有d騷擾能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞