[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (26) Robot Factory

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呢句嘢煩撚過閪
以為100%鬼佬血統
有無ching想入公會
係咪有推薦?我想去可以完全躺平既大師公會
無咁高 啱啱由傳III跌返落傳I....好慘得1x人用晒啲票 所以想叫多啲人join
It's time to say #byebyeboxes 📦🥊

Take down 4 BILLION Brawlers together with the community to win the OMEGA BOX!💥

Goals🎯
500M - Mega Box
1B - Omega Box Icon
1.5B - Omega Box Spray
2B - Omega Box Pin
3B - Omega Box
4B - Omega Box Darryl Skin

Go and take down some Brawlers!🥳
刪箱但又送箱係想點
招生Post!
目前有兩個戰隊,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
豬頭隊 傳奇 III~大師,目前收長玩亦都常玩既人 半休閒但會比豬耳嚴少少,例如要打齊戰隊聯賽同任務,可以係戰隊網站到睇到你既評分
豬耳隊 傳奇II~大師,長期收人,目前傳奇III,全休閒型式 ,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒入隊要求,入之前可以望一望,亦有豬頭戰隊入面既評分表
歡迎任何比較唔活躍既戰隊合併
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG
小弟唔係香港,所以申請後請耐心等8個鐘
送完咪刪
有無話點補償
我仲有200個細箱+兩季通行證+成長之路未開
點解有咁多箱
老屎忽
我果隊同你差唔多,不過可以俾我係傳2傳3到躺平
等7 號一次過講
仲叫你買添
咩叫刪箱? 即係未開果啲全部無哂?
送200箱係點玩
無玩開hastag 果d 活動
但應該你用hashtag join 一個creator 抽獎,中左佢會俾個code 你拎箱
最後咁多個code 入面隨機有5 個code 會變200 箱之類咁掛
powertech竟然無content creator code
大家開箱未?
廢箱
差唔多只係3mega+10粒石
滿角滿sp account
得400經驗值同10石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞