[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (26) Robot Factory

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
LM
好多人放棄了
我個公會既公會戰長期唔夠24人,全部冇組隊(好似係),一樣傳奇3,真係冇咩人玩
因為呢隻game唔會令到人上癮
唔係,證明好多公會都係咁
你幾多盃幾多11?
少左好多啊
我第2個戰隊都上埋傳奇III ...
以前卡係傳奇I 去 II
我地都係散隊 ~ 搵到有人上先組~唔會特別去組
太浪費時間,太忙,根本好難約到
差10隻全11啦
Solo 好似紫1
等個台仔會散咗先跳槽
咁你想跳話我知
逆風高飛系統!

荒野亂鬥 Brawl Stars
亂鬥英雄們,大家好!
許多玩家向我們反應系統配對隊友的獎盃數低於預期導致對戰不公平。我們希望即將實裝的「逆風高飛」系統能夠解決該項狀況!
首先,跟大家說明配對機制的運作原理。當兩名玩家組隊雙排,然後系統配對了一位單排的玩家補位時,就可能出現該情況。
例如玩家A(700盃)和玩家B(400盃)組隊雙排,系統會根據A的獎盃數(700盃)進行配對。這一機制是為了防止玩家和「配對寶寶」組隊鑽漏洞。接下來,系統將玩家C(700盃)與玩家A和B配對到同一支隊伍裡。
對玩家C而言,該項配對顯然是不公平的:為什麼玩家B(400盃)會跟我配對在一起?
這樣對玩家C會很吃虧!我們一直鼓勵玩家組隊遊戲,不需要太在意獎盃數的多少,畢竟獨樂樂不如眾樂樂。所以,逆風高飛系統就應運而生了。
回到上面的例子,玩家C將被系統判定為「逆風高飛」的玩家。如果他輸掉對戰,他將失去更少的獎盃;如果獲勝,則將獲得更多獎盃。
具體情況如下:
逆風高飛系統僅適用於3v3模式,不會影響單人/雙人荒野生死鬥模式。大家可以在對戰開始和結束時看到「逆風高飛」的提示。
以下兩種情況,就會被系統認定為「逆風高飛」狀態:

你配對到另外兩名雙排的玩家,那兩名玩家的獎盃數相差超過200

對手隊伍裡3名英雄的平均獎盃數比你所在隊伍3名英雄的平均獎盃數高出200盃
※備註:
如果您在對戰後使用了「再來一局」,則下場戰鬥不會再被系統判定為「逆風高飛」。
這項全新功能預計將在下次更新中實裝,實際內容也請以遊戲內實裝為準。
請繼續留意我們的官方粉絲團、YouTube頻道等社群平台,以及未來將推出的亂鬥搶先看(Brawl Talk),了解更多新內容唷!

其實畫得幾搞笑

準備4周年
又可以準備課金買SKIN
岩岩課左320石
可唔可以出個crow連新skin package比我課
玩下玩下玩左3年幾 雖然中間棄過
佢常規6個mode可以再extend啦
feel到佢地game mode個邊開始莫力
雖然skins emoji個啲越畫越靚
「傳奇III」 戰隊及「鑽II」分隊招人~
有興趣加入而符合以下條件的玩家可以直接私訊我~
歡迎大家加入!!

傳奇III戰隊加入條件:
35000盃以上或
30000盃以上(如星光單人/小隊鑽II以上)
需要與戰隊成員打滿14張劵
每季最少43盃
加入Telegram優先

「鑽II」 分隊加入條件:
2000盃以上
盡力打滿14張劵

有興趣加入的玩家可以直接私訊我,謝謝大定支持!
歡迎大家加入!!
依家容易升好多,以前神話開始只有第一先可以晉級,依家連傳奇都係前二就得,亂打唔組隊都升到
最後個grade中文叫咩?

痴線 頭3都唔可以留低
我一check頭2啲人8成 42000盃

大師已拎
Ching, please comment.

https://youtu.be/-2AixTyvAjw
冇配音?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞