[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (26) Robot Factory

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
老屎忽啲箱開黎都無乜用
都係pro level先會ban?
好好用
但普通單排好難同人夾
我有三個細帳未滿sp gadget
淨係抽1個gadget
唔係老屎忽,但錢能量寶石其他乜9都冇,點解要咁對我
開箱抽角係一種快樂
近排好似少左人玩,如果你仲想打戰隊聯賽可以加入

目前大師 < - > 神話3 升降機中
矛盾分會:
https://brawlify.com/zh/stats/club/28Q09CLR
分會要求: 13k+

如果入到dc 最少組到2排最好
Discord:
https://discord.gg/TTN46G3

如果你有玩開,自己穩定組到3人組,可能考慮直接俾夠3個位你乘隊入
啱啱申請左
你分身?

你個會呢?
係分身呀,會打足戰隊聯賽嫁放心
你join唔 join到 dc,安排下睇下做唔做到最少2排
啱啱join左
聽日5點前仍有大量空位,如果有意加入dc 組隊既歡迎

大師、傳3攞下獎勵,歡迎分身
招生Post!
目前有兩個戰隊,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
豬頭隊 傳奇 III~大師,目前收長玩亦都常玩既人 半休閒但會比豬耳嚴少少,例如要打齊戰隊聯賽同任務,可以係戰隊網站到睇到你既評分
豬耳隊 傳奇II~大師,長期收人,目前傳奇III,全休閒型式 ,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒入隊要求,入之前可以望一望,亦有豬頭戰隊入面既評分表
歡迎任何比較唔活躍既戰隊合併
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG
小弟唔係香港,所以申請後請耐心等8個鐘
推到brawl talk
Push
推到寶箱換鑽
好撚期待呀
又有skin 買
開心死
【更新情報】ZETA造型

為了慶祝ZETA DIVISION ZERO在全球總決賽奪冠,下次更新將會有「世界冠軍格斯」造型!🥳

這將會是第一款以電競團體為主題的造型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞