[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (26) Robot Factory

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係咪想聽我把聲
係我下條片加
Btw, 你subscribe咗未
有冇升杯團
15000杯受唔受
冇廣東話連片都唔想睇
老實今次完全無特別 睇低盃replay 我不如自己玩
而且幾肯定就算高盃replay d 人都唔會有癮睇,除非係高rank pl replay,有埋ban pick 角思路戰略就值得睇下
同埋個skin 又出左有晒試用已經唔駛再睇片睇
點先算高杯高rank
初級意識係咪唔值得分享?
小弟會努力
懇請各位ching大大力屌,

有咩想睇請講,我都希望做到一個有廣東話又關brawl stars事既channel
想升1000杯 自己最多升到850
有信心可以一齊試下
你係講緊想一隻角色升到1000杯?
高手高手高高手
高杯指推rank 30/35 果d 場
pl 高rank 就至少神1 以上先比較好睇又學到野
不過呢d 係我個人喜好唔代表多人都鍾意睇,至少我見dr mmm 有高杯場片都一樣唔係特別多人睇 你可以去佢channel 參考下

初級意識唔係唔值得分享,但你段片自己都做唔到d 初級要注意既野
例如觀眾想睇你知道有車黎緊所以要後退,好過睇你俾車block 住自己走唔到吧 睇交通意外新手自己入場場場都有得睇 但我覺得如果段片係講到俾人知原來個鐘閃就要注意前進定後退,應該可以俾人有多d 啟發
同埋唔知點解唔順便放埋poco 簡介入去,一段試skin replay 真係值得獨立一條片咩 唔做旁白又係唔明,最後唯一優點都無埋
走唔到個度咪就已經做咗反面教材
不過依條片主要黎試下個market

同埋剪接方面舒服啲,應該會繼續keep住,當自己record都好

當然,廣東話介紹系列會不斷更新,因為依個係我第一個idea
反面教材ok 但最好講返正面要點應對
相信呢度大把人勁過我
上季個Hunter mode應該係唯一單排上1000既模式
係未全部lv 11晒隻game先正式開始
冇咩興趣玩
我覺得唔係 呢隻game靠技術既 當然高lv點都著數d
見過隊友800杯左右場用max 1打3
佢pl個人同小隊都打到最高
成場我同另一個隊友都冇咩作為
各位Ching,中秋節快樂

https://youtu.be/TzhecXoouv8
未玩過隻小遊戲 是否人生遺憾
保護8bit 瘋狂模式真係玩撚死 隊友又唔保 條撚樣又自動走去送死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞