[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (26) Robot Factory

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
全新主題季:機器人工廠

全新英雄:山姆 Sam (星虹、輸出型、近戰)
全新英雄:格斯 Gus (超稀有、輔助型、遠距離)
全新造型:機甲莫提斯 Mecha Mortis(異色:光明/黑暗)

cr: MrPike, clbleaks

更新內容
https://blog.brawlstars.com/zh/blog/release-notes/8%E6%9C%88%E6%9B%B4%E6%96%B0%E8%A9%B3%E6%83%85-%E6%A9%9F%E5%99%A8%E4%BA%BA%E5%B7%A5%E5%BB%A0.html

Brawl Talk - The future of Brawl
https://youtu.be/1Vu2rxGok9A
經典回帶:史上最嚴重Bug

15蚊140超級寶箱

2022年1月21日下午,官方技術人員錯誤地把1個超級寶箱和300金錢變成了140個超級寶箱。因為是單個寶箱的價錢,造成許多已往以正常價錢課金的玩家不滿。
終於有新 post
點解冇推薦我既channel
冇我份
竟然有新post 頭
舊果個beta 用到而家
樓主-6地買到
就黎全11嘅我
其實邊個整
好中二病
唔係你咩
我開始追post只係由上個post
點樣係我
招生Post!
目前有兩個戰隊,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
豬頭隊 傳奇 III,目前收長玩亦都常玩既人 休半閒但會比豬耳多一D加入條件
豬耳隊長期收人,目前傳奇III,全休閒型式 ,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒加入方法,同埋入隊要求,亦有戰隊入面既評分表
歡迎任何人合併
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG
唔係香港,所以加入後請耐心等8個鐘
都走左唔少玩家
希望佢個大更早d啦
兩個戰隊都傳奇III 本身仲話咩正會分會
邊個多囡囡d
我屌你老母Mortis
睇完你兩條片覺得唔算好吸引
名既由來,配件能力之星介紹可以簡短d ,剩返d 時間可以學 cryingman 咁講對咩角有利,對咩角要避開,適合玩咩模式等等...

同埋如果你只做角色介紹又想多d 人睇,可以介紹依家既熱門角或者最新角,sam gus 呢類

繼續加油
點同level🤣🤣
可以,黎緊會慢慢改變啲片既模式

但我未有新角
呢隻game點走落去?
對上一個post又係機械人
今個post又係機械人
有時朝早搭地鐵見到有囡囡玩緊
呢個係支撐緊我玩既動力
男同男?
有冇抄牌
依家個公會就黎無哂活人
睇下有冇公會收留我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞