[我轟買人雄唔雄武啊]車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
星期六都要返
制裁期間魯天呢d走夾唔抖
杜狗比獌加薪挖角都唔走
仲咁多次出黎穩定軍心既說話(你地口中既pr)
個陣咪又個個話好感動唔反杜了
而家呢 你地冇屌佢笑佢咩咪又係睇番教波教成點
點解到左撚蛇度就有特權
所以成日都話屌唔緊要唔好雙重標準就得
利申 冇笑撚蛇
屌你老母閪波
獌當然無車咁好做
因為林柏特係林柏特
需要原因㗎咩
我由開始睇波睇佢踢車狗睇咗咁多年算唔算原因
我記得我同你講過林柏特同其他教練把尺唔同
我唔會shame of 我對林柏特有偏好
干 比炒果季 成績都唔係太差姐
球員好多時都有講,把握力、創造機會、個人犯錯個啲,但就好少講套戰術令佢地難發揮之類
個心態差
同埋反哂面
如果兩場都係比利狗技術性擊倒我都覺得杜狗有責任
但明明兩場都係射輸12m
雙亞責任就計晒落杜狗
所以話高普教車都係敗走
第一季拎第8兼頭兩次歐霸歐聯輸晒已經夠比車狗屌到死全家
同高層反曬面
開會no show
記者會針鋒相對

點忍
仲有3個鍾先有波睇
可唔可以嘈多陣
純教波黎講,兩個唔同lv,把尺一定唔同,如果真係當杜曹攞歐聯級數,同哥普差唔多,咁對佢要求正常一定高,下下拉落同撚sir 比/相題並論/做藉口開脫,降到同撚sir 同lv,其實對杜曹都幾侮辱,更何況呢兩季已經駛左好多錢,有返啲要求好合理,如果達唔到期望,都唔駛球迷嘈,todd 自然會做野,一係再駛大錢幫佢再執,一係炒
我支持杜曹
你們可以打我了
冇記錯個陣隊隊有球員中都有得延期 係車狗場場就嚟唔夠人都要照踢 咁又難怪佢喎
盧蛇勁型🧑🏿‍🦲👍🏿

正選?
Ok 打撚死你個戇鳩仔
咁早?
今晚再輸真係#Tuchelout#了
但你話杜會永續三中堅喎
好快忍唔到手
其實我唔明TT有咩好吊
唯一咪就係買錯lkk
上年成績唔好都講緊雙亞
無記錯聖誕果時都仲爭緊冠
但chillwell 傷冬天唔買閘比佢
今季先打得5場
仲有今年個轉會策略好明顯想重建
730 利狗
奧巴美揚將飛往米蘭,找車路士“御用面具師”訂做面具

據英媒《電訊報》報道,在轉會的幾天前,歹徒襲擊奧巴美揚,他在這次襲擊中下巴骨折。因此,車路士希望能讓他戴上面具,以便盡快上場。

為此,車路士安排奧巴美揚飛往米蘭,找米蘭的整形外科Ortholabsport製作面具。

該公司可謂車路士的“御用面具師”,過去曾為魯迪加、法比加斯、丹巴巴亞、托利斯等球員製作過面具。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞