[我轟買人雄唔雄武啊]車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
咪一鳩樣又要loop返舊年u隊護級
Lakaka好樣衰wor 唔計?
lkk又唔見佢勁
呢招對鏝無效
左手交右手boost 收入
西甲只會令到鍠疤同其他隊差距更大
真係想公平就學nba咁
所有隊用同一條線
升左上一隊就唔計
無限loop
係你之前鍾意用18/19 21/22 stats去比較煙杜
唔係我
而家又話唔洗睇積分榜

其實我冇唔承認杜狗嘅成就
就算我幾唔鍾意杜都好

贏歐聯世冠絕對係最大成就之一
但佢戰術 用人 輪換各方面我都唔鍾意
而佢之後又deliver唔到成績而且比賽內容零進步甚至乎一直down slope下滑
其實我唔介意陣痛期
只係隊波由拎完歐聯冠軍之後
無論買人決定/組軍方向/球隊風格
打到而家全部都係倒退緊

剩係上季買lkk + 今個轉會窗剩番最後1日多d先瞓醒話要買中場
完全連評估隊波需要咩球員補充實力都迷失埋
呢樣先睇到火滾
都話我比迷杜反杜更熟杜
我唔覺得買人決定同組軍方向有退緊
杜狗一早知隊波差邊d位
所以先會一早想追買夏芬 利雲
中堅就唔講
同埋佢都有追過中場落難迪
根本杜狗自己都知隊波有咩問題
所以佢買人既方向根本就正確
不過佢地d target未必岩你地
咪覺得隊波退緊

我不嬲認為ffp都係保障大球會利益
限制中小型球會發展既一種工具
其實乜限制都無先會令到足球更加好睇

Eg
個陣都大把人屌油王入主車路士駛大錢買人破壞足球
但如果當年無油王、阿布札比財團入主
英超個餅都唔會做到而家咁大
唯有信todd
佢而家對隊波做緊化療
呢一兩個轉會五勞七傷但清咗大量癌細胞
預呢兩季唔會有咩好成績
起碼請人請dof分擔杜曹
咪撚俾佢話曬事覆咩人
希望之後就run順隊波
你係戰術 用人 輪換 提拔青訓 記者會對答 買人 賣人 同蘭蛇有師徒關係 訓練模式 場邊唔叫 等等都唔鍾意
買人決定最錯係lkk啫自己要買但唔識用+處理唔好更衣室/球場外嘅嘢但唔買lkk都冇乜呢個level嘅人買到
Todd 真係一定要請到Micheal edwards 出山
其實而家球隊最毒個份約一定係lkk
350k週斯 + 唔計今季都仲有3季剩
呢份約一定要清
屌你老母杜曹
最後兩句唔同意 我覺得戰績同表現都明顯退步咗
不過杜曹進攻廢就一直都係 今年走咗兩個後防主力連防守都無埋先係最大敗因
今晚輸波車迷會唔會嘔血?
我好似冇用過積分榜黎講
只係個陣講教進攻能力
我話21-22杜入波仲多過18-19煙
Btw 我唔覺得煙蛇所謂轉型期係入波少既理由
特別係佢隊波攻唔入既時候有世三包底

至於成績你都識講
論上限(世冠歐聯)杜狗屌打撚煙
論下限而家衰極最多咪同煙中期/撚二半斤八兩
暫時Overall杜最好其實仲有咩好拗

係杜>=煙撚既情況下
我覺得你對佢地三個既評價對杜係最唔公道
係咁簡單姐
今晚睇車狗好定睇安仔拔刺好?
得罪講句
以今季收購250為例
雖然250係入左3球波
但大部分時間都係單打獨鬥、同隊波無咩配合
完全睇唔到杜曹係簽佢之前
有咩計劃點用好佢
原全認同 我唔知係末夾慣定點
mm kai 雲>mm kai 250
不過250又一定勁過雲
防中嗰個位
杜曹會唔會係想捱到下年開飯
冇理由見到今年走兩個中堅補得咁辛苦都唔諗定中場
沙蛇都叫有時間咩
你expect一個黎左一個月都無既人
可以有d咩默契既配合
我會比2個月時間佢
杜狗唔係講過唔想搞埋轉會咩
如果球會眼光好成件事咪無問題
上手就女人 呢手就新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞