[我轟買人雄唔雄武啊]車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
sorry

牙刀嗰張睇到眼都濛
其實講到尾就係杜狗第一季拎歐聯囉
高普光頭唔狗一開始唔駛出醜咩
上年仲係人腳啱打3中堅啲濕鳩陣
你要換4後唔通學森林一季買一隊咩
聯賽拎唔到主因我覺得係差個入球點
熱狗揸住son kane都要柒
你揸住lakaka 雲 傻狗點爭
杯賽杜狗近年已經最好果個
上兩個國內盃點入佢數 對皇都係輸佢地上左身
雙亞?歐超世冠你食撚咗?
下半年亂到咁有雙亞加前4又唔合格?
其實我都講曬
我都唔知係咁重重覆覆做乜
好得意整得好有心機
撚狗貢獻其實好大
屌佢無意思啦 返黎執屎 能力大家心裏有數
正係mm rj都執到最少150m
仲有咸 tomori呢到又70m
你咁撚多偉論分享下咪當袋錢入人哋袋囉
唔同喎
MM RJ 大師兄 揸波 加囝 細殺
點樣唔用青訓先
佢最多可以屌唔用青年球員
點計complaint ?
怨婦痢咁低?
諗翻當年迪馬拎完歐聯半季比人炒咗
其實杜曹個歐聯光環都算用得耐
According to The Athletic, the German raised "mitigating factors" during 11 of 19 interviews analysed last season.
同我哋上年差唔多
賣晒啲人
Quote唔晒
In terms of actual excuses, Tuchel blamed Covid three times, refereeing decisions twice, luck twice, individual players twice, fatigue once, and even the Stamford Bridge pitch during their 4-2 loss to Arsenal in April.
果陣油王未收經
果次之後其實油王冇再亂炒人(講緊有成10年)
摩干林都係忍到極限先開刀

但杜曹有時用球員既方法真係r晒頭
擺cho 踢翼衞、擺+拉+踢6號位
擺佢地係d唔擅長既位置踢壞腳
我都唔記得迪馬點解要炒
獌先係真鏝
曼城以後叫返藍月亮算啦
歐聯分組賽篤定出局
感謝
今晚火化正選? 佢ig post埋今晚match day 打j video
其實兩個亞都係屌住猁打
你寧願佢用呢啲藉口係記者會講 定係記者會到大屌啲球員 大屌班主高層
語言藝術黎姐 幫下啲球員減輕壓力
過足癮咁輸
擺翼踢翼衞呢個位其實係有少少放大咗
真係傷晒啲翼衞先放啲翼落去,達蛇都拎中堅打閘啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞