[我轟買人雄唔雄武啊]車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
AZP呢半年老得好快,年頭仲爆到全場,8月就爆唔起
https://twitter.com/absolutechelsea/status/1565816546408255494?s=21&t=OUE5zy7Dod-Uz-IoAao0og
刀仔真係唯恐天下不亂
好明顯係中場唔夠人先簽
話佢打到CB有咩問題
Fabinho Fernandinho呢類防中全部試過比哥狗高普叫去踢中堅
仲有乜有一線/ 有潛力既會黎
翼位就叫佢打翼衛/ 中間
中場就叫佢打中堅+ 客串翼衛
閘就拉入去打中堅
攻中就拉入去打中中/ 翼
得佢同干地可以將所有野變WB
佢將切改到做RWB已經算好野
上季初切踢中場仲比人屌到癲,後黎對皇馬改打RWB未開波好多人仲屌緊,但一開波就見到杜氏回收既成果
佢自己親口講我屈佢做乜

同埋唯咩恐天下不亂
唔夠中場係邊個做成
屌柒杜狗條撚樣都要比你車安法屌
有屌錯你
唔夠中場關杜狗咩事
係杜狗整傷Kovacic Kante
Zakaria明明就係中場唔夠人先panic loan
你最多咪屌佢後知後覺臨急抱拂腳
一句can play WB CB你就發晒狂
話佢一心拎黎打WB CB
再講can play CB根本冇問題
你日日J既飯都可以打到CB
一早就知唔夠中場係邊個話夠人用唔洗買
唔識睇人覺得加狗可以踢6號又係邊個
唔到最後兩日都唔見傳中場target我嘅錯
我有咩發狂 我最支持買曬杜狗每個target
佢想要咩就要咩想點用就點用
我係話緊你地唔好一心以為zllm就係用嚟打中場
zllm打唔打到龍
杜狗問題啦
TT 理念,人人都是azp
你屌佢後知後覺咪合理
杜狗純粹講zakaria versatility
你無限放大話杜狗一心拎佢去打CB WB做乜鳩
依家佢又唔係收埋RJ Fofana Koulibaly Silva唔用
試第件啦屌
佢都親口講
he can play both positions in midfield
time will tell杜會點出佢
只係費時成班人坐定粒六以為杜淨係用佢中場
個個都試過唔同位其實無咩咁出奇,問題只係佢認為中場只係數量不足,就算班人唔傷都仲係改變唔到進退失據既情況
人工triple啦
快續7年
zllm 依啲獸腰真係睇到流曬口水
我地係占士朋友隊
三十萬都值啦
加add on
Performance bonus
張相好gay
以前no kanté no party,而家no james no party
原本想拎兩條友攬個張相,但個張好似老豆抱仔咁
睇下佢哋眼神交流,嬌含情脈脈咁好似想比豬腦既大肉腸屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞