[我轟買人雄唔雄武啊]車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
聽日正選
真係6年👍
有無兄弟同我一樣覺得TT根本無料到?先唔講咩人腳,講緊用人踢法同輪換等等問題...真係見曬底,老老實實由拎完歐聯之後車仔真係踢得好悶好頹廢
如果下下輸一場半場都話炒領隊 咁同四萬九有乜分別啊 高普都要用咗兩三年嚟執對波啦 杜曹一嚟到幫你攞咗歐聯仲想點?英超冇弱旅 強於曼城尋日都要迫和紐卡素 你估真係咁簡單嘅咩🤪
又抄邊到
聽日應該波狗正選
佢之前唔係怨得好少機會想走咩
咁啱熱身賽幾次傳佢想確保到出場時間之後都傷咗變相唔使出佢就拆咗彈
人地犯ffp就課金了事
我地就罰唔比買人
Todd哥唔該請返施治返黎啦
唔俾西女人買人係德政
逼佢一個window 買齊所有target
我地果時都唔係衰ffp
係衰買幼幼(包括癲臣)違例
比佢見今年咁佢肯定鳩簽多兩件馬撚沙之流返黎頂數算
咁快就玩命
Tuchel : “Suddenly, we thought, do we have enough in midfield” @NizaarKinsella

https://twitter.com/cfcpys/status/1565817389102645248?s=21&t=YWOZpOdNLiDsb5rNnqxawg

杜賊真係足球恐怖份子
全地球得佢一個可以將zllm同wb連埋一齊
其實刀狗伊狗呢啲日日屌柒杜狗
語氣又唔好
點解無人屌柒佢哋放負?

連登車狗就係欺善怕惡
睇到啲人話zllm嚟可以解決到中場人手不足 可以轉打4231 433
然而杜狗一心諗緊點樣塞佢落CB WB就笑到肚痛
433 無可能
Zakaria唔係single pivot嘅料

如果占狗切狗傷哂
我真心寧願睇Zakaria打翼衛多過AZP 美國狗打
已成廢人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞