[我轟買人雄唔雄武啊]車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
想知你點評價杜狗眼光?咁快知佢唔好
sofar新黎果幾件表現都ok wo
kk cucu 250
咪睇剩低果幾件係點
撚狗教波教咁耐都係防守穿窿…進攻9斬,老實講英超20隊教練實力,佢都接近最尾2-3個….
250最大問題係一拎住個波就死去
已經留意左好多次
佢好多時拎住個波引到空位俾古古後上+古古已經走到靚位
250 就自己死推入中路既人堆失埋個波

咁簡單既配合都做唔到
想像唔到平時點樣練波
老實今季之前中後場人腳真係焗人打3後
最勁嘅施華打4後真係講唔埋
azp alonso又係 同埋一直都無隻有技術加身型嘅6號
但反而前場果啲都係要體系support 唔係單打型
咪即管睇吓呢一兩年轉唔轉到去4後
咁呢個問題係哥狗果陣都已經係啦
哥狗調教左佢幾年都係咁
你expect杜狗可以點樣教到佢
Colwill
250 Auba 2個配合係有啲期待
原來埋單低過獌

話說回頭
個陣有transfer ban
沙蛇跳船
無大牌領隊係個陣敢接手

係風雨飄移既時候
撚蛇冒住好大機會臭朵既風險回家
第一季入到前四+入到fa cup final + 調教到mm & James 兩大車仔未來支柱
算交足貨
做人有時都要飲水思源
鏝upgrade完正數cls
板凳唔夠 多人傷應該會仆街
佢幫埋倫敦兩隊一齊upgrade
lkk下年20m賣返比國米算啦
認真你補充得幾好
戰術 用人 輪換 提拔青訓 記者會對答 買人 賣人
都真係唔滿意
講真 戰術用人買賣人呢啲
你一係好似摩狗咁即食 win now
我唔接受即食盧狗然後上季雙亞
呢個唔係一個成功嘅即食球季

一係比啲買人/戰術方向嚟
比你rebuild 玩long term唔等於可以慢頭烏蠅亂鳩咁嚟
咩planning咩長遠發展都冇 夠膽最後一日先突個頭出嚟話要中場

記者會事實佢係濕鳩
我都幾佩服可以上到excuse榜第一

淨低嗰啲講下笑都唔比
唔止我一日話佢訓練玩籃波 場面坐住stone咗唔出嚟
同埋事實我係唔鍾意體狗吹奏啲紅牛系教練
可能我撐車狗期望管理唔同啦 從來冇成功過嘅球會/教練有咩值得吹奏
所以我一路都好期待你接手車路士
張圖可以清番少少
我覺得買人人選無咩野喎
係transfer plan要做好啲
我非反杜/todd
一個正係識教波 一個啱啱掂足球
仲要上年咁多事情 算係咁
轉型期真係好主觀
我個人覺得執摩干防反手尾真係幾大工程
頭3個月/半年當適應期算合理

我只係將我嘅感覺喺狗竇表達出嚟
好難做到真係公道客觀
但我屌嘅嘢都係我真係有不滿嘅嘢
同刀狗爭論
你真係要預你當日全日空閒先有機會贏

我真係唔知有咩好屌
成日笑鳩撚唔識教波有咩意義
嬌狗走咗唔可惜

Time will tell
你成個fb覆mo mason嗰堆咁
佢張圖係英超搵藉口領隊排名
假陽性都有得停賽 得我哋無
制裁嗰期有畀人撚咗兩個月
有呢個排名我又唔覺得出奇
大癲

買任何人都俾佢捉去打閘 打中堅
要講之前都講晒
同你係無乜兩句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞