三十歲人仲可以點識女仔?

604 回覆
654 Like 150 Dislike
你係想搵供樓partner 姐原來
Eng chat prefer 啲女起碼正常唔會係肥婆多

切忌唔好自信心爆棚 中下樣話自己中上聽好撚多呢啲case

同埋唔洗驚人Sell你 保險同賣相 會打到明係

跟住呃錢點數黨 除非你弱智啦 唔係好難睇唔出
點解係好老公?會唔會因為咁比人講先想搵人結婚?
HMD都有飯開,巴打一定好靚仔再世潘安
我交咗排人工去各大交配app後都係
點解去酒吧係不良嗜好

不過利申同你一樣唔飲酒
但唔覺得飲酒係不良嗜好
same圈子0女人,個人自信都冇埋。老母介紹女仔都唔夠膽識。
好老公要來埋單嘛
最近多返啲中上 高質

早兩日先同個做Pb嘅fg 去HH佢170而家啲小妹妹好撚高

上星期就識咗個妹豬去staycation
sorry 無睇清楚打咩就出post
係想講唔煙酒嫖賭呢啲
而因為唔飲酒 所以唔去酒吧

覺得飲酒同小賭都唔算不良嗜好
唔係酗酒/爛賭就得
會去博物館嗰啲
安排人工? 課金?

HMD課完 記得唔好show gold badge出黎 啲女會以為你好花心

Bumble 我都係買咗life member 千五arn
識咗嘅有Abc 美容妹 大陸人妻 英國mix印妹 同事條女都有
完全值回票價
人地講 因為顧家 同埋宅 會鍾意整理到屋企好舒服
同埋一直其實拍拖都想從一而終可以去到結婚
千祈唔好 咁樣老婆遲早偷食 一係就唔撚妥大家 到你結完都係上黎開po叫春
Bumble 唔用錢玩唔玩到?
入面會唔會好多玩玩下/呃錢既
有能力既話買九龍四通八達
唔係納米盤就無咩大問題

睇黎樓主剩係買到 d 偏遠地區/納米盤
又想上車又驚個盤濕鳩 d 女唔鍾意,有樓等於無樓
如果可以溝到女條女又 chip in 首期先買到 d 正常既樓
咁你究竟想打機定cow女

我揀打機利:A0
呃錢同玩真係無咩 反而Tinder好多 但記得 盡快換contact同約出嚟

唔係好易甩 chitchat 留返係whastapp傾
放低期望 唔識好過識 同埋叫雞仲開心
why not both
同條女一齊打
不如喺度乜都話俾人知俾人起底
試下Bumble先
男人先30歲怕咩。大把世界
最好用他拍 咪用自拍
搵人打機,但都係搵返樣/錢
毒撚陪佢打機only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞