三十歲人仲可以點識女仔?

604 回覆
654 Like 150 Dislike
其實自我揭露真係識朋友武器?我唔敢肯定或否定
但凡事真係好睇關係
我識個毒L,佢又係用呢個PATTERN去識女仔
但係,最大問題係成日無啦啦走去自爆
人地就基於禮貌點都會聽你講野
但係心態就大多數係食花生
跟手毒L次次傾完就周圍同人講,佢同女神好好傾,好夾
跟本都係自己幻想出來
有人聽完選擇一笑置之
有人聽完但飯後話題周圍講
以上例子我真係唔覺係所謂武器

當然真係凡事係睇關係
乜野武器
講到識人同溝通好似打仗咁既

其實識人好簡單.. 問題係心態同目的
下下諗住要溝條女返去啪就死鳩梗
最慘係你想識下女仔,諗住做下朋友
真係無乜所謂
佢就看你有幾多身家,靚唔靚仔.......................
唔好害人, 一係食豬扒, 你肯唔肯
我都想知
興趣班都好多傳銷,保險,sales
交友app=大賣場 保險美容投資咩都有
根本唔駛諗咩講唔講自己野比人知
無論男同女,係岩傾既自自然然會慢慢互相分享自己野,根本唔會哂時間去諗有冇戒心暴唔暴露

識好多人同人溝通個陣好鐘意係咁講不斷係咁講自己私事興趣乜都講
我作為聽個個只會覺得好煩,根本冇興趣知
好多人往往係好單向性去諗野
剩係諗自己想點

「我想同女神講野、我自我揭露去同人close d先」
其實我賤d都要講句
你想講你有冇諗過人地係唔想聽?

凡事真係睇關係睇感覺
我同意不論男女都係咁

如果係識女仔
真係慢慢先分享啦
一來就玩自我揭露
我會封你為烈士
唔敢講死硬,因為點都有人受
但死亡率係極高
GAO 先係最醜嗰個
你有咩要求先
搵啲興趣做下啦,個人都無咁悶 識多啲人,例如join下朋友玩運動類,或者join d班
再唔係就得返speed dating

只要你唔係眼角高,接受都係三十嘅女仔,都有一堆係會目標為本想嫁人,又唔會玩交友app,即係都係樣貌普通
你先30,慢慢試下擴闊圈子,同齡嘅女性只會越心急

利伸有女性朋友係speed dating識咗老公,兩個目標一致,好幸福
幾時先要怕
唔想介紹畀你姐

利申 一撚樣 無朋友介紹
我知我條件差
dont want any 30 aged women who are approaching death so soon
唔想介紹都有好多原因
我都有唔少男女朋友叫我介紹

只係我唔想付任何責任
以前試過做呢類野
成功左
但最後散左
因太多唔同原因搞到我都好尷尬
自此都怕鬼左做呢類野
Speeddating d女仔都係想搵好野
45啦
根本個個港女都係用條件行先架la!!
唔用條件仲可以有乜嘢客觀標準
客觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞