三十歲人仲可以點識女仔?

604 回覆
654 Like 150 Dislike
係呀...我份人的確幾悶...
比較呆同木獨同實事求事
都比人話過係一個好老公 但男朋友就唔合格
ok 加油
我target都係30幾歲
利20中

但你有無做下gym 有無其他嗜好咁
記得曖昧期唔好拖太長
超過25日就next girl
用app速戰速決
打機識到依家條女
幾多呀
屌 你識條撚咩
咩星座? 其實好多女仔好似你咁樣 但呢班女仔多數都唔會上網識人 有冇朋友介紹啊
問你咩on9仔
我直斥你之麻,傻仔
人馬座
就係無呀....有個上司之前話過我務實
想介紹佢一個女仔fd 但年紀大過我 而且當時我有女朋友 所以say咗no

咁嗰啲女仔點識男仔?
睇落你份人悶悶地唔係好識識新朋友
識新朋友有一個武器, 叫自我揭露
主動話自己D野比人聽, 拉近關係

Eg 人地問你收入, 你答不過不失, 唔係好想話比人知, 個人好有介心有保留, 咁既人唔易識朋友, 更勿論識女仔啦
其實係網上大家都唔識大家, 講下呢D人工數字係冇影響現實世界既你
三萬左右
打機 有D女真係會上網揾人一齊打機
首先要識多啲frd 先啦,建立多啲興趣
認同
好記得舊時玩過隻戀受盒子2時識到唔少女仔
但當時既我都幾多野講同幽默
相反而家人大咗怕講到啲令人唔開心既說話 變得好斯文好靜咁

同埋而家都唔知有咩野game識女
舊時玩lol都識唔到女仔
投胎下世努力
認真 去發掘新喜好,參加啲興趣班
唔係 樣衰都識到另一半
30歲仲好後生姐 唔使擔心
你唔應該Focus喺點樣可以拍拖

反而你去keep住提升自己(事業,身體,同社交圈子),自自然然就會吸引到人同你一齊,坦白講就算俾你用盡九牛二虎之力’追‘到個女仔,但最後都可以比綠帽你or不知名原因分手

首先你要諗吓點樣係單身嘅情況下 都俾人感覺你係享受緊生活,令到人想加入你嘅圈子or 認識你多啲
我之前既fd黎
入面好似有講
你算唔算正常先?交際聯誼冇問題的話, 大把女選, 好多三十幾的女人趕住搵人埋單, 只要你多啲去唔同地方主動識人, 好快結婚都得, 不過你要主動, 同人傾多幾句, 勇敢抄人牌, 你想單身都幾難, 不過唔好高要求, 搵個好女仔就夠, 外表如浮雲, 女人煩起來可以迫死男人, 執生啦
讀下書
做下group project
又一齊上堂
最後識唔到囡 都當拎張cert同增值自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞