三十歲人仲可以點識女仔?

604 回覆
654 Like 150 Dislike
三十歲應該月入80+?
是的話方便留個tg 比小妹?

25up
覺得想定落黎
認真….你三十歲得3萬…點買樓,除非父幹姐

我33歲,50k 都唔敢亂禁溝女,因為30以上既女都猴禽,趕住要你買單

樓主應該諗點提升自己溝女就識人隨緣
唔靚仔最緊要個人清潔企理
認真 玩交友app 係最易識到咖喇
介紹你可以打多啲自己要求/自己條件
(有時直接啲仲好 例如月入30K想搵結婚對象 幾個字形容下自己)
記住唔好浪費太多時間係一個女仔身上
當比自己練習下同異性溝通都好
去酒吧/ 其他陌生環境練下社交能力
再去現實圈子識人係最快

男嘅玩交友app係地獄級難度
就算靚仔 有錢 有生活品味都係咁話
無用嫁,宜家下下都話online,想見個面都難..
交友app 真係有用
但你要有耐性去玩 每次識新人都好撚攰
出去玩囉
我地依d又唔靚仔,又唔風趣,又唔幽默,又窮,再加香港女仔咁難追,躺平算啦
平時少用錢 所以都叫儲到啲
買到樓 唔係新樓好好嗰種囉
之前最大花費都係用喺女朋友身上
多謝巴打教路
我都有睇過出面一啲app既post
你個人有無咩野app推介
交友app真係得
屋企有件又肥又矮又醜再加白卡嘅30中女人都搵到男朋友
相信你唔揀擇都會識到
但要結婚真係要諗清楚
特別係d好多年冇拍拖嗰d
結婚前後兩個樣嚟
講得啱,與其浪費金錢時間,不如叫雞仲實際。
搞咁多嘢,無非都係為咗出嘢打冷震嗰吓,無謂花咁多錢俾啲臭雞呃。
想知啲咩 bumble hmd tinder 我都有

平均每日都約到出去食飯
返夜校咪得囉...咁簡單
30歲人完全唔想成家立室係咪有問題
唔好搵港女
邊個年代都係
完全唔識點做自己咁同佢地溝通
要engage 佢地就會好違背自己啲性格
內向慢熱撚好難玩
以為自己開post
又係三十,嫖賭飲吹都唔好

冇㗎啦,鬼自己都預一條友過成世
hmd d女點
建議樓主用heymandi識

傾落左先有感情就唔多介意外表

我初戀都係個到識

不過呢個諗法女方一樣有

自己外表唔掂都係網上傾左先
所以好多肥婆 樓主自己小心
On9,唔想講收入=個人有戒心=唔易識朋友?答不過不失已經好體面,唔係一黎樣樣野掏心掏肺、毫無保留先至識到朋友㗎小朋友,如果你真係想要「真」朋友的話。

聽你講自我揭露係識朋友武器,乜都自爆去刻意拉近距離,真係聽比人當你係傻仔都得,好多毒撚都係咁爆自己d嘢比女神聽㗎,結果呢?
愈柒 眼角越高

你最好換相之前留低好印象
不過我blind date又無中過伏 同唔好chur人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞