三十歲人仲可以點識女仔?

601 回覆
654 Like 150 Dislike
介紹hugo比佢
Hugo19911
問人收入=醫生問症,諗得出呢d on9類比仲覺得自己有point,真係應該去睇睇精神科
你老味有次交友app唔小心preference 轉左男,半個鐘內即刻有3個like
我自己係咁,但以前唔係,都同意覺得呢種諗法好危險
但咁應該點樣調節?有時係個人真係悶左(我都好擔心)或者揾到自己一個enjoy做既野但又唔想逼其他人陪我做 覺得有緣自然會遇到一齊做 一齊分享咁
你真係無改錯名
你自己唔信人姐 人地得鬼閒無啦啦講你啲秘密咩
後生時唔好浪費時間,第時有錢你荒無女咩!
😀
冇,儲錢轉職大賢者等死
通常係熟左先會同人講自己野,而唔會用自爆私隱去識人
講真你連"私隱"觀念都未識,點同呢種人深交
真係見唔少呢D人,佢拎得自己私隱來講,就會拎埋其他人私隱出來講
當佢發現自己既野都無吸引力既時候,就會講埋其他人既野
唔好同我有例外,我唔會因為例外而take risk
話自我揭露係武器,呢種人真係痴痴地
我意思係 你唔講人地咪唔會知
件事同對方無關既 咁當然講私隱就唔會周圍講
但如果既然你講得出比人聽 而且關對方事就當然有權再講比其他人聽
因為真正能夠管住既只有自己把口
個人收入算唔算私隱? 至少我覺得算
我認為同非朋友自爆收入係錯誤,你又話我唔信人
依家你又話私隱唔應該周圍講
其實你想講乜
樓主啲思維保守到好似啲冇乜社交嘅中小學教書佬咁
差個I字差好遠

你扮到ibank 唔穿崩既,肯家加勁多分
講差距男女個準則不嬲都差勁遠

男人搵兩萬女人搵三萬:差距太遠 好辛苦 個女既deserve better

女人搵兩萬男人搵十萬:個女既都仲肯翻工 無一心做少奶奶 好女黎

同你講 d女由月入萬五到月入五萬 都唔會覺得自己同醫生ibank男有差距
我都係玩Lol識到朋友咋巴打
交友app,但記得執下個樣,啲女好揀擇
利申:用app識到另一半
另外冇打算移民的話建議買咗樓先,啲女聽到你有樓揸手,好感度會大幅上升
有錢有車 樣唔差 一定有女受
再練靚埋身型 大把女食到
真實案例: 有兩個好似你咁嘅friend起cmb 識到女結埋婚
想問下點先可以唔睇外表?
者係200磅肥婆都okay
想做到完全唔睇但實際又好抗拒
認同, 太多毒撚唔識同人溝通, 仲以為自己溝通好叻, 依家係你識人唔係人識你,講咁多你嘅嘢人哋點會有興趣? 應該要引對方講多啲佢自己嘅嘢再畀下意見, 而唔係一味係咁講自己啲嘢悶死人。

PS:毒撚一名
有時D 女講多幾句都得卦
重量果隻重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞