三十歲人仲可以點識女仔?

604 回覆
654 Like 150 Dislike
朋友個男朋友做地盤 工作環境完全冇女 最後佢地係frd搭frd識左再一齊 你可以問下啲frd有冇單身朋友介紹下搞下飯局

身邊有幾個frd係玩online game / 手機game識到男/女朋友
有個係識埋台仔飛去台灣一齊住最後結埋婚
我30歲生日前先追到女朋友
連登為你帶來啟示

痴孖根
你試下識女仔個陣主動去話人聽「你好呀,我搵3萬蚊一個月架,我地做個朋友好嗎?」
人地一聽到就心諗
「你搵3雞野關我咩事?」
「定你覺得我會因為你搵3萬蚊而同你做朋友?」
「你係唔係覺得3萬蚊好多,多到要拎出來曬?」
「定係你有咩暗示?」

人工呢D野不嬲係屬於個人私隱,點會對個陌生人/啱啱識既人主動講?
同樣地調返轉,你識人無耐就主動去問人地幾錢人工,都係一種勁無禮貌既行為,人地答不過不失已經好得體。

就算之後答埋你地搵30幾k都仲要俾你地屌答得唔準確,係唔係要答3萬1千2百零五蚊先得?

唔識就收收皮唔好俾山埃
明明係山埃,講到乜撚野識朋友既武器咁
仲要咁多連登仔俾正皮
實質只係因為樓主唔答實幾錢人工,滿足唔到連登仔D比較同八卦之心
你仲癲撚過啲老來追子既地盤佬
最少人地娶個大陸女人要個肚生仔時唔駛個大陸女人幫佢供埋樓
交友app 垃撚圾 好撚多老千
叫我聲賢哥 我教你
所以樓主而家想識條女一齊供樓囉生埋仔成家立家更好
唔解唔試下男仔呢?
唔識你唔同你講唔得?
識食緊係食人妻
咪亂玩膠友app
俾女收兵就有
唔難想像一條女俾10條仔溝緊係會點對你

整淨 有肌肉(唔係紙片人 浪得起件衫)執番個頭
即刻多左囡囡同你傾計
join下興趣班,拓展自己圈子先有機會
我個人就絕對唔建議悶撚玩交友app,咁撚悶同人比都輸硬啦。倒不如,放假早啲起身跑個步行下山,去圖書館同誠品睇下書,參加興趣班學日文韓文樂器之類,再唔係就同fd 野餐玩獨木舟。總之,建議就係多啲出街,咪撚喺屋企hea,早起的鳥兒有肉食。
會識人嘅就唔係宅女😒
30歲就睇開啲啦
其實毒撚自己一個更開心....
買舊豬肉去自瀆啦
[Tg] 放低TG就會有人搵? (119)
https://lih.kg/3097941
橋就我諗
女就你溝
人馬座應該好識溝女喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞