【七月新番】來自深淵 第二季 烈日的黃金鄉 (3)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
錯怪左佢
係咪share完記憶之後比nanachi故事感動左所以放佢地走
咁同同伴扑野係地底生咪得 洗鬼咁遠爬上爬落
但變生骸係佢地眼中本身都唔係懲罰 而係進化
同埋如果咿嚕繆咿想殺哂所有人 咁佢用本身隻村既意志三賢已經做到 亦都無必要幫佢地打獵搵食物 反正布耶可都唔洗食野
而且後來村民咁多新移民已經唔多關事無食過佢兒子 咁都要殺哂好無辜姐

所以我覺得屠村唔係咿嚕繆咿意願
瓦茲強幾時塞左3隻蛋 點解我數到得2隻
冇塞 佢自己用左,之後佢個身體俾條村吸收左,所以條村總共有三隻蛋嘅價值
要睇埋下集
公主係第三隻蛋變成,咁係咪即係公主媽媽係伊魯,爸爸就係瓦茲強。
法普塔出世既使命就係屠村 唔係承繼自咿嚕繆咿咩? 佢自己講媽媽被逼生存 冇辦法原諒個班生骸
瓦茲強有無機會係自己用蛋唔成功先夾伊魯佢用蛋,即係佢嗰粒係第一顆粒而唔係第三粒?
漫畫有一細忽補充係第三粒
oh 我知你講乜,應該唔係。
揾到強哥佢地揾到第一粒問干涉器係咩黎,干涉器話細路先用得,果粒就已經俾左伊繆。
冇睇漫畫9估
佢好明顯孭住把無盡錘
個陣咪生左莉可
如果係咁點解唔直接祭左佢
嗰個位講雷古同老母係相識
今集講埋係老母有事叫雷古上去搵個女
其實應該點都唔係要莉可做活祭品
屌冇事
記錯嘢
肚臍卿
布耶可係唔想變生骸,同埋個細路囡本身都好感激成團人肯收留佢,唔止布耶可
其實係,因為本身人有好多感情,細路已經好單純,但同時間可以又愛又憎同一個人
佢可以想救成團人,但都同時好憎班人食佢嘅仔囡
完成父女嘅牽絆, 變做同米蒂一樣可以轉移祝福俾某個對象
係要將佢變成彈匣
白笛(Your yourth)係差唔多原理但最後變成白笛係意料之外
老母絕間行好似係單拖
イルミューイは自らを解放してほしいのに、その力を持つファプタは村の『膜』を越えて入ってこられない

土筆Twitter 講咗伊繆係想滅村解放自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞