【七月新番】來自深淵 第二季 烈日的黃金鄉 (3)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Lm
真小人同偽君子

祈手係受感召而跟隨黎明卿 自願 icloud化
有啲本來甚至係嚟獵殺佢嘅賞金獵人
祈手 icloud化後都仍保有人格
黎明卿 全部真話,畀人感覺佢係仆街
然而啲人係有得自己揀想點做
黎明卿冇呃冇tum 冇直接間接迫人,講出嚟冇遮冇掩 唔玩計謀手段
所以仍然有好多祈手因此而受感召自願奉獻
劇場版打完 事後仲畀莉可佢地住一排,幫忙補充物資,同佢地交換情報(作者訪談)

瓦兹強城府深到癲,一樣係為求目的不擇手段
佢監禁維可150年已經好仆街
知道大雲霞情報但唔講出嚟,害死咗唔少村民
仲有佢點解要留住崩潰嘅貝拉弗,其實係利用品格高尚嘅佢嘅懺悔打開伊繆村口
瓦兹強所做嘅一切都係為咗自己
如果為咗生存 要奉獻全村手生命,瓦兹強一樣係二話不說奉獻
假設同樣例子嘅話:畀莉可佢地住一排,幫佢地補充物資,同佢地交換情報,瓦茲強到最後係會背刺佢地

你有資格加入深淵製作組
係我地讀者上帝視覺睇到成件事既全面會覺得強哥好仆街好恐怖
相反你係村民角度一定會覺得強哥好隊長
啱啱睇完第二季第八集
第二季有啲深奧
成件事講得好通
黎明係滿足晒全部人既願望
放過米蒂啦
係咪十一點

黃viu 10點半有
黎明點都係仆街
唔好唔記得佢點虐待雷古
強哥係為自己,但係都係為生存
黎明係為咗自己既理想犧牲人命,仲要用到咁殘忍既手段,已經無人性可言
2個都係仆街,但成日話黎明父愛如山真係得啖笑
呢排先開始補番
想問下第三集媽san(粉紅色隻野)點解攞梅喵黎捽?
前面有講啲成り果て好鐘意人類嘅小朋友所以想食莉可都明(第4集)
但梅喵對班成り果て又有好高價值?定係見得意就捽下
見得意玩下但大力咗
好似過年親戚細路整9爛人地d野咁
莉可果然係接近白笛(卡)既人
一下就睇穿強哥既本質
佢係白笛...
我知 白笛既人都好白卡
ED
我都想撚下法普妲
來自深淵啲bgm op ed都係世界級
瓦兹強想莉可 實現第三個願望?即係咩
即係整穿個村 等佢地可以出去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞