[KPOP] K-POP 2022討論區 (44)

1001 回覆
3 Like 33 Dislike
Danielle
鍾意睇咩就隨心嘅,
不過而家比較明顯就係日本衰咗係streaming,
冇食到2010打後網絡起飛呢一水
而且都係面向本土市場, 冇咩突破

韓國睇起嚟好進取, 歌影視都好多選擇, 不過個泡沫就越嚟越大, 有啲似大陸嗰套流量明星
為咗迎合歐美市場有時搞到四不像, 有少少離開咗你同我認識嘅kpop
因為而家好少有玩chill out音樂

留名
根本而家hit果D已經唔係kpop,
變左歐美音樂
冇大眾性
Fx好多 bside 都係呢種風
仲要睇下係咪真係carry到, 如果唔係就車禍現場
喂喂喂
IVE同RV墊底
擔心ITZY好過啦~ 連主打歌都不如人
人地RV, ive係副歌B-track墊底
K-pop 全球化係必然趨勢, 不可逆轉
透過全球化K-pop 將更上一層樓
Lm
Who
Twice 首b-track都幾高喎
Ateez 金弘中
Google唔同樣
LM
【NAVER】[歌手Crush確診新冠]28日,《P Nation》方面表示:"Crush在出現低燒自我診斷後結果呈陽性" "立即中斷了所有日程" Crush於本月11日完成了兵役,於2020年11月入伍,以社會服務要員的身份代替服役了1年9個月。 原計畫退伍後的第一個日程是當天在首爾奧林匹克公園舉行的"2022 Respect Festival"。 但是由於感染新冠取消了日程。 經紀公司方面補充說:"將遵守防疫當局的方針,致力於治療和恢復。"
原來Ningning要走蝗味,係梳齊蔭
新一代姑媽係咪出現咗
分手快樂~
嗰個唔係00,意思叫佢po清啲,有片更佳
同埋唔知佢想講咩

三首都一般 Forever 1世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞