[KPOP] K-POP 2022討論區 (44)

1001 回覆
3 Like 33 Dislike
Bitch 哪撚 Solo
食仔愛情同廣告事業一樣掂

CK x Jennie
香港樂壇沉淪係因為K-pop? 大家有咩高見?
右邊
啲臭男人嚇到我個女失去表情管理!
臭男人死光光啦!
Jay park 之後又到Tablo
分唔到曲定直
宇宙少女EXY、雪娥發生交通事故
大家好 這裡是Starship娛樂公司
今天(31日)宇宙少女EXY、雪娥趕行程路上發生了交通事故。
乘坐的成員和經紀人都沒有嚴重受傷,迅速前往急診室接受了診斷和治療。
經過精密檢查,兩位成員都沒有骨折,但被診斷為需要肌肉痛和挫傷等追加治療和穩定。
本公司將根據醫療團隊的意見,將藝人的健康放在首位,盡全力穩定和恢復成員們的健康,以免留下後遺症。
之前預定的日程會考慮穩定和恢復,調整後重新介紹。對讓粉絲們和相關人士擔心的事情表示歉意。
班韓狗成日撞車
琴日落足成日雨一定係開快車跣呔
韓國防部「實施防彈少年團兵役問題輿論調查,會盡快做出決定」

31日,韓國防部李長官在國會國防委員會全體會議中,就共同民主黨議員敦促盡快決定防彈少年團兵役問題表示:「會在期限內做出結論,下達了盡快進行輿論調查的指示。防彈少年團兵役問題將綜合多名議員的意見,並從多個角度考慮國家利益慎重地做出決定,會盡快做出決定。」

有個舞步係四條仔圍住 gigi 轉
gigi 喺中間搔首弄姿
佢又唔係靚 又扭得唔好睇
睇到好尷
本身gigi要一齊跳 但係佢練唔到 變咗喺度整色整水
人哋啲女團個個化到白一白 塊面有幾閃要幾閃嘅時候 IVE就將啲女化到又老又黃 塊面有幾油就化幾油 啲造型一次衰過一次
唔淨係張元英 其他幾個一影新聞相就現曬影 明明全團個樣都唔差 點解唔化好啲個妝先拎出嚟 炒咗個化妝師佢喇屌
含啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞