DIABLO III SEASON 27 - 8月27日 8AM 開始 (美服 - 火爆大量更新

398 回覆
3 Like 12 Dislike
今季個人私見CLASS RANK
SSR+ - MONK
SS - WIZ
S - BBR NEC
S- - DH
B - SADER
U - WD

基本睇法(揀呢4 CLASS完全係愉快體驗本遊戲)
MONK - 無缺點的最強,萬能,高技術高回報,將其他CLASS遠遠地抛離,MONK仲想最強多幾多季?
BBR - 最強SUPPORT,主要AOE之一,SOLO 打RG有啲蛋痛
WIZ - 腳短,火力絕大但好LAG,AOE RGK均可,萬用,請帶黑超
DH - RGK,增傷SUPPORT
竟然 咁你會唔會轉美服 定都係留喺亞服
唔轉啦舊戰友都係度
bizzar#1962
今季玩nec ,就算由零開始靠自己升到上70,感覺都唔錯幾好玩

今季有好多新嘢,都仲未了解係咩嚟
挑戰秘境roll,左個monk 比我 完全唔識玩 過唔到前人時間
挑戰=左鍵右鍵1234
好難玩, 過極都過唔到
睇下
https://www.youtube.com/watch?v=ieXBW1V-2Xg

我睇完就過到了
我搵左d 火鐘打法教學就過到了
會唔會有人帶SEASON 27 上70?
直接clan channel問
應該好多人會幫
死煲爛煲

BBR 鎚大致用法同上兩季無異,火力都無異,我唔用WW捲怪而係用八方鎚BUILD,但大體上冇乜分別,八方鎚只係一擊打晒全畫面,並不是非常之幫到你。

冰鞋VS穿怪鞋,我覺得鎚BUILD係有DOWNTIME,冰鞋可以免你減攻速,但如果CDR夠高我覺得穿怪鞋會有更高嘅DPS

呢個BUILD血好少,我自己只有190000血,某啲RG可以一擊殺死你,所以賭RG都重要,我係打溫柔嘅GG姐姐,但佢大咬一下都即死
新手小問題
如果想快D刷滿遠古同遠古洪荒裝
應該揀
avg 2分半刷90
定avg3-4分鐘刷110
刷100,100比既裝同110差極少
2分鐘鬆啲最理想
後者
但戒指好似好難刷
咁係咪刷懸賞任 重鑄比較快
P毛可遇不可求,roll到遠古咪算
除非季尾姐
我入clan 佢寫無法加入點算
你係咪未quit本身個clan
or
try again
好似bug 左briarthorn cemetery 個任
殺完boss 完唔到
點算
restart?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞