DIABLO III SEASON 27 - 8月27日 8AM 開始 (美服 - 火爆大量更新

398 回覆
3 Like 12 Dislike
D3 今季好似顛咗咁加咗勁多嘢
太撚難所以先想玩D2R
或者等D4 POE 試過幾次都無咩心機玩
係冇一條YT 片好完美咁講新手要點玩
而且遊戲指示就係冇指示, 下下都唔知要去邊
加入啲隊入面跑狗咁玩跑ONLINE, 顛咗

如果純玩, 今季D3會好玩既, 都推介
而相反D2 POE呢啲可以令你賺到錢既遊戲

因D3 啲ITEM 係唔可以隨意做買賣, D3係冇買賣
但D2 POE 就有好自由既市場, 你可以P2W亦可以令人P2W
仲有個問題係好掁眼,7粒奧隕一齊閃,眼都盲
但係之後D4唔係會接近d D2R?
D3 之前有玩過 不過唔知而加改成點
Poe 入地圖要滿抗 甲靠燒環堆到50%減傷左右
最衰d3 冇cross progression 想好似D2r咁電腦switch 兩邊玩
呢季HIT玩咩職?
新手solo慢慢打 party梗係唔知做乜
美服多人有無delay?
新GAME 你預唔好
不過BLIZZARD而家知死
賽季仲有METEOR 特效, 今鋪肯定OP
而家玩到NIGHTMARE A1
1樓條片有RANK
係啦
PARTY 係個伏
都玩咗成13年, 乜都慣晒
我覺得冇乜
美國係咪貪佢人夠多?
幾個原因,大多如同diabloimmortal 情況
一來啲人有禮貌得多會講多謝同埋唔會狗衝執你掉落地既嘢去熔,二來係diablo 老鬼傳統文化(d2開始已經玩us east server)

其實我都覺得亞服先合理,但傳統就係傳統咁解
有冇死靈法師開荒攻略淨係識bb
冇乜大分別
POE 算易學難精
只係多太季D 新野加埋先覺得覆雜
玩掂 base, 即係主線加最後地圖先搞其他野
上網求其抄下D 人既starter build, 就會明
?
條片講點升1-70 梗係冇分別
琴晚睇多次,係隊友不死鳥啲dot 搞到lag機

垃圾dot 永遠都lag 到紅ping
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞