DIABLO III SEASON 27 - 8月27日 8AM 開始 (美服 - 火爆大量更新

398 回覆
3 Like 12 Dislike

The Diablo 3 Twitter account has confirmed that Season 26 ends on August 21 (A Sunday) which would mean that Diablo 3 Season 27 will start on Friday, August 26.

上一季明顯讓路俾DIABLO IMMORTAL,載著正反兩極嘅評價後,DIABLO 3 又發力啦,今季將會加入大量季度特效,開發團隊講明係希望做到全職業都有一套上到GR150 既裝同可輕鬆四人GR150 嘅打法,今季應該將會係好_好玩嘅。

各CLASS評價
https://www.youtube.com/watch?v=2djlOB6yLEc

有問題再問

CLAN: 請留意已轉CLANLIHKG ELITE」(新CLAN
(反覆問過好多人意見後,結果都係表示繼續用舊CLAN名「高登仔」已經同時代脫節,好多人都唔識SEARCH,而且遊戲又冇改CLAN NAME 功能故直接開新CLAN 更名,現時已可申請加入,唯小弟可能幾日先ON一ON,唔可以即時加入都請俾啲耐性,一係喺度趨我啦謝謝)
請留意已轉CLAN(GAME冇得改名故轉)
講漏咗: US SERVER (美服)
正式版火鐘係咪改弱左?
7變5, 但依然唔弱
新手打算玩野蠻人 好似幾腦殘mode咁.
我地都係同好喎
十卜十卜 鬼父加油
伸手黨 野蠻人有咩新野玩
去第一個post yt 片度搵
個拉拉蠻超正
入clan pls
特效拎轉轉轉拉怪主力都係先祖鎚?
好多年無開過, 之前去左玩SWITCH 版
PC原來到而家都唔比人英文語音, 中文字
中文版咪算
先祖鎚10 下後大爆
駁元素介
https://youtu.be/ibUZrSh5k0Q

Diablo 4 埋黎看一下

賽季會用返d3 system
決定今賽季做懶鬼玩冰吞版3刀 養生
邊種職,相對上,唔洗狂按技能,以防勞損隻手?

獵人同野蠻人?
Logitech Macro mouse 了解一下,D3良伴

BTW我覺得係MONK
中老年人要少少刺激,冰吞有啲平淡
答埋#18
中老年人要刺激應該玩死靈 全屏紅色體驗 操作簡單 彿系沖層 血套時間到夠癲瘋自然150
穩站江湖排行傍第1位,有少少刺激可以活動中老年人老下垂體
咁多d3 youtuber唔post
係要post個大陸仔
咁都要彈
你PO足10條8條上黎囉
講明先唔好POST MAXROLL呢啲Attention wore
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞