DIABLO III SEASON 27 - 8月27日 8AM 開始 (美服 - 火爆大量更新

398 回覆
3 Like 12 Dislike
賽季點拎追隨者?
原來之前剷0左驚,遲下先裝返
咁有時可以刷下榜既
70之後係咪開始係咁打rift 就得
上網睇人教度度都話著咩裝咩裝
我去到今日先知有分遠古唔遠古
係唔係都係係咁刷就打到遠古裝
賽季可以解任攞套裝

刷就有遠古裝
比遠古更強的叫遠古洪荒
P毛
打幾場rift
打無數場GR,控制在 3 分完既速度
我好同意呢點架
有冇玩NS版嘅Ching想一齊刷
目前廢死靈淨係刷到T9
琴晚衝咗成晚層

鎚bbr 打進度可以,但打RG用「辛苦」黎形容都算係讚緊,最大問題係要照顧兩個長cd技能(三傻同變身),once 斷其中一個都會即死,如果多怪時可依賴Echoing Fury既擊殺加攻速,但如果少怪時或者剩得rg時兩個技一定會斷,而斷咗任一技時係摸一摸就死,搞到要一見rg就好似inna咁周期爆發

賽季特效無論係ww 定八方鎚都有缺點,ww缺火力但推圖實用,八方鎚就要用穿怪鞋減傷但一cd兩技任一時生命極危險,但冇ww扣王道好易斷兩技
我frd都係亞服所以冇計....
其實開季叫佢地去美咪得
反而身無一物
基本知識:如果各位覺得Lag可轉澳洲服,順到pk under 100msec

1: 去battlenet apps
2: 開啟遊戲隔離個波 》 選項
3: 去d3 個頁,按insert commandline
4: Paste OnlineService.Matchmaking.ServerPool=AU1
5: Accept

澳服有優缺點,優點為順到喊,缺點係player base較小,較難搵人打箱,故此如果自閉或同clan mate玩就會用澳服,但要搵街客就要美服了(刪咗句command line就會係美服)

所以我轉左玩死靈
鳩禁暈同左鍵直頭可以拓住個頭黎打
死靈同樣有RG問題
我望落個post好似好多新手咁,點解可以仲有咁多人玩
d3除咗要狂煲plv外總體係好玩囉
澳服10ping
玩完DI 見到d3 開新賽季麻
solo唔好玩,組團先好玩
新賽季係咪角色lv都要重新升過?
你地Clan係會一齊刷?
琴日叫春冇人理
可能唔齊裝怕醜
欠dh rgk
證明依家無咩值得人玩嘅online games, 個個都玩以前果D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞