DIABLO III SEASON 27 - 8月27日 8AM 開始 (美服 - 火爆大量更新

398 回覆
3 Like 12 Dislike
d3其實好玩
casual gamer到好serious 既ladder climber都顧及到
重玩第一次用Necromancer
無腦㩒制就得
傷害高唔高都要睇你套裝強度既
今季狩魔比較勁既build
都係掠奪者集束箭 或者 暗影三刀
速刷小秘/低層大秘 就邪瀆套

上天梯榜 直接抄下裝 或者 上YT睇下攻略
傷害就自然就跟得上你朋友
利申: 都係今季先玩
https://www.youtube.com/watch?v=eC5p1z_V7Lc&t=1042s&ab_channel=Raxxanterax
如果我N年前買左d3 今日download返仲玩唔玩到 洗唔洗買新版本
想知點拎到暗影套裝刷左成日都無
只要將您倉庫中的天使坩鍋跟普通連環戒領出來,輕輕一點

再把連環戒拿去卡奈魔方融合,一個遠古秘窟就輕鬆出現了

之後要咩裝有咩裝
天使坩鍋都係刷大秘random跌?
普通連環戒姐係咩
sorry新手
平時大小秘都會跌
哥布林戒 可以魔方開嘢打 入邊全哥布林
要買expension同死靈dlc (opinional)
係裝備黎?
連環戒係一隻可以好輕鬆
就跌一堆裝 錢 寶石 既戒指
用法就係去魔方轉換 成秘境 裹面淨係打哥布林

咁裝備有分 普通<遠古<遠古洪荒
天使坩鍋 係今季先有既賽季物品
用完 可以將 任何屬性裝備 都變成遠古洪荒屬性數值

連環戒拎去魔方轉換之後
普通既連環既就會出普通既秘境
遠古以上既連環戒就會出遠古秘境 就會多獎勵d
裝備想儲得快 有幾種方法
第一種就係瘋狂速刷大秘/T16小秘 盡量2-3分鐘完一場
新手送既邪瀆套+聖化左既楊弓應該好快就可以完一場
詳細可以去天梯榜自己抄考 配裝同技能
揀d時間好快完一場既裝備黎抄

第二種就係跟大大車做人魂童 不過過程比較悶

第三種就係去魔方賭 可以用材料+稀有裝備(黃色)(跟返部位)
升級 變成隨機傳奇裝備/套裝
呢個亦係我覺得新手比較易賭到套裝既方法

第四種都係用魔方
當你有同一套裝 但重覆既裝備 千奇唔好拎去拆
魔方可以將重覆左既裝備置換成其他部位
所以只要你有6件同一套既套裝
就算重覆左 只要你材料夠 禁多幾次魔方 就會置換到你想要既部位
唔該巴打
邪瀆套姐係完成賽季四篇送個套?
琴晚臨近11點鎚緊145, 撞到OREK DREAM,6分鐘見蜘蛛媽
但SERVER MAINTAIN熄咗機,哭
見到wiz玩隕石好正
想玩返 有冇Ching玩亞服
請問呢舊係咩黎
我清哂個袋都執唔到
搵到啦 原來叫 blood shard
用左兩粒聖化連環戒都刷唔到暗影套
心好累

1450 plv
半身遠古
全美最垃圾裝備打過咗GR150 二人
S27 打孔器難出咗好多
好似比晒d quota 天使坩堝
打1晚有1粒打孔器都偷笑
我有百幾個..
斷斷續續玩左一星期
4x 天使 / 4 打孔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞