DIABLO III SEASON 27 - 8月27日 8AM 開始 (美服 - 火爆大量更新

398 回覆
3 Like 12 Dislike
不嬲單機黨係打懸賞先破例玩多人
就係佢唔X 肯.....
咁我打飛機算
新手 想玩熟左先join
廢時做地雷
都有不斷改好既
d3唔係一成不變
都係chapter 1-4 然後shift L 睇下你鐘意既build既leaderboard然後抄返黎玩
亞服咪有hkg4
唔痴我地玩都有個clan 叫hk
係咪遊戲地區揀左美州就係美服了
睇唔透. 我野蠻人荒野套裝已經打到T16, 跟住齊裝打到大秘80層 . 冇砌過套

但散件跟天梯砌. 砌到裝備基本上有. 但D詞要再砌, 連t16都打唔贏
你對個BUILD了解未透
DH勁撚到d 50LV寶石就快刷到110
仲要冇遠古同上石
你仲有玩咩
今季除咗wd個個class 都勁
我放工有玩下
呀講錯係叫香港
唔係hk
法師吉set夠攻擊力上苦13, 但好易俾遠程怪射死
而家新一代淨係玩內置掛機game,係刷數據,唔係玩
DI唔掛得即ban
但我話你知追paragon server level好慘好辛苦
https://bbs.d.163.com/forum.php?mod=viewthread&tid=174665533&extra=page%3D1

今晚試呢個BUILD

琴晚用WASTED BUILD缺點係其他支援較缺,同埋無謂地太高速成日吸得太多怪
你地真係會開荒自己升到70lv?我都係過2日玩坐70車直升70
DAY1 就一定開荒
如果而家,老玩家梗係坐車坐到PLV 1000啦
新玩家我比較支持慢慢由乜都冇慢慢儲一季先
亞服有無人一齊打下大秘、刷下懸賞咁,
可以加個fd一齊玩,一齊開荒既fd去左玩其他game了
Day1法師開荒 第2日都打到T16 之後hea玩都打到上120養老game
Yes....留個battle tag
叉叉#3882
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞